Καθηγήτρια σέρβιρε σε μαθητές γλυκά με σπέρμα του άντρα της

Αντιμέτωπη με 72 κατηγορίες σεξουαλικού περιεχομένου!

Must Read

Τα επόμενα 41 χρόνια της ζωής της κινδυνεύει να περάσει στη φυλακή καθηγήτρια στις ΗΠΑ, η οποία, μεταξύ άλλων, καταδικάστηκε επειδή έβαζε σπέρμα του άντρα της σε γλυκά που σέρβιρε στους μαθητές της.

Η 36χρονη Σίνθια Πέρκινς αρχικά δήλωσε αθώα για τις 72 κατηγορίες σεξουαλικού περιεχομένου. Τη Δευτέρα δήλωσε ένοχη για παιδική πορνογραφία, βιασμό και «ανάμειξη επιβλαβών ουσιών» στο πλαίσιο συμφωνίας με την εισαγγελία. Ετσι, απέφυγε τα ισόβια, με τον όρο να καταθέσει σε βάρος του πρώην συζύγου της.

Η κατηγορία αφορούσε ένα περιστατικό στο οποίο χρησιμοποίησε το σπέρμα του Ντένις για να καλύψει γλυκά. Στη συνέχεια σέρβιρε τα γλυκά στους μαθητές της.

«Σήμερα, η Cynthia Perkins παραδέχτηκε τα εγκλήματά της και ομολόγησε την ενοχή της στο δικαστήριο. Όχι μόνο παραιτήθηκε από κάθε δικαίωμα να ασκήσει έφεση και προσπάθησε να αποφύγει την καταδίκη, αλλά γλίτωσε επίσης τα θύματα από το να ξαναζήσουν τα φρικτά εγκλήματά της κατά τη διάρκεια αυτής της συγκεκριμένης δίκης», δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας της Λουιζιάνα Τζεφ Λάντρι  σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε τη Δευτέρα.

Ο πρώην σύζυγός της Ντένις Πέρκινς αντιμετωπίζει και εκείνος 150 ποινικές διώξεις, η πλειονότητα των οποίων αφορά σεξουαλικά εγκλήματα και περιλαμβάνουν καταγγελίες για βιασμό, ηδονοβλεψία, σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This