Ο Ζελένσκι ζητά ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και απελευθερώνει κρατούμενους για να πολεμήσουν

Τι είπε στο διάγγελμα λίγο πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις

Must Read

Να ενταχθεί η Ουκρανία με ειδική διαδικασία fast track στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μέσα από νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του λίγη ώρα πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία στο Γκόμελ της Λευκορωσίας.

«Είμαι πεπεισμένος, ότι η Ουκρανία έχει αυτό το δικαίωμα. Έχουμε περάσει τόσα πολλά αυτή την περίοδο. Όταν ήμουν υποψήφιος πρόεδρος, είπα ότι ο καθένας μας είναι Πρόεδρος. Γιατί όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τη χώρα μας. Για την όμορφη Ουκρανία μας. Και τώρα ο καθένας μας είναι ένας πολεμιστής. Ένας πολεμιστής στη θέση του» δήλωσε και πρόσθεσε ότι τις τελευταίες τέσσερις ημέρες σκοτώθηκαν 16 παιδιά και 45 τραυματίστηκαν. Μάλιστα υποστήριξε ότι έχουν σκοτωθεί 4.500 Ρώσοι στρατιώτες έως τώρα.

«Σώστε τις ζωές σας και φύγετε» δήλωσε απευθυνόμενους στους Ρώσους στρατιώτες και πρόσθεσε ότι η χώρα του θα απελευθερώσει κρατούμενους με στρατιωτική εμπειρία για να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας. 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This