Η στιγμή που οι Ρώσοι χτυπούν προάστιο του Κιέβου – Ρωσικό κομβόι πλησιάζει το διεθνές αεροδρόμιο Antonov

Σειρήνες και αεροπορικές επιδρομές στο Κίεβο - Αμνηστία και αμοιβή προσφέρει στους Ρώσους στρατιώτες που θα κατεβάσουν τα όπλα ο Ουκρανός ΥΠΑΜ!

Must Read

Μια αεροπορική επιδρομή έπληξε απόψε το ανατολικό προάστιο του Κιέβου, την πόλη Μπροβαρί και όχι την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, όπως αρχικά είχε αναφερθεί. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, υπάρχουν τραυματίες.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, η επίθεση σημειώθηκε από βαλλιστικό πύραυλο Iskandar ο οποίος έπληξε κέντρο επικοινωνιών ραντάρ στο Μπροβαρί.

Εκρήξεις σημειώνονται ωστόσο και στο Κίεβο. Οι αεροπορικές επιδρομές συνεχίζονται και οι Αρχές γύρω στις 21:00 (ώρα Ελλάδος) ζήτησαν από τον κόσμο να πάει επειγόντως στο πλησιέστερο καταφύγιο.

https://youtu.be/5YaeebanoCM

Πλησιάζουν οι Ρώσοι

Την ίδια στιγμή, η ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή που κινείται προς την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, εκτείνεται τώρα σε πάνω από 17 μίλια.

Όπως μεταδίδει ο Christoph Koett των New York Times, το κομβόι απέχει μόλις 20 μίλια από το διεθνές αεροδρόμιο Antonov (γνωστό και ως Hostomel) του Κιέβου.

Το κομβόι περιλαμβάνει εκατοντάδες θωρακισμένα οχήματα, άρματα, αυτοκινούμενα πυροβόλα και οχήματα επιμελητειακής υποστήριξης και συνεχίζει να κινείται νότια, προς το Κίεβο.

Ο Ουκρανός ΥΠΑΜ προσφέρει αμοιβή στους Ρώσους στρατιώτες!

Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Ολέξι Ρέζνικοφ απηύθυνε έκκληση απευθείας στους Ρώσους στρατιώτες που πολεμούν στην Ουκρανία, λέγοντας ότι θα λάβουν πλήρη αμνηστία και χρηματική αποζημίωση εάν οικειοθελώς καταθέσουν τα όπλα!

Σε ένα tweet, ο Ρέζνικοφ γράφει:

«Σε έφεραν στη γη μας για να σκοτώσεις και να πεθάνεις. Μην ακολουθείς εγκληματικές εντολές. Σας εγγυόμαστε πλήρη αμνηστία και 5 εκατομμύρια ρούβλια αν καταθέσετε τα όπλα σας. Για όσους συνεχίσουν να συμπεριφέρονται ως κατακτητές, δεν θα υπάρχει έλεος».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This