Ο Κλάους Σβαμπ φαίνεται ότι «διέγραψε» τον Πούτιν από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

Must Read

Ο Klaus Schwab φαίνεται ότι «απέβαλλε» τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

Η ιστοσελίδα του Ρώσου προέδρου έχει επίσης διαγραφεί από τον ιστότοπο του WEF και όλες οι μελλοντικές προσκλήσεις που είχε για να παρευρεθεί στο Φόρουμ του Νταβός έχουν ακυρωθεί.

Η σελίδα του Πούτιν στο παγκόσμιο οικονομικό Φόρουμ, πλέον δεν υπάρχει

Νωρίτερα ο Σβαμπ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την υπογραφή του, με την οποία καταδίκαζε την Ρωσική εισβολή, χρησιμοποιώντας πάντως προσεκτική γλώσσα. Έγραφε συγκεκριμένα:

Η ουσία του οργανισμού μας είναι η πίστη του στον σεβασμό, τον διάλογο και τις συλλογικές και συνεργατικές προσπάθειες.

Ως εκ τούτου, καταδικάζουμε βαθιά την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, τις επιθέσεις και τις φρικαλεότητες.

Η πλήρης αλληλεγγύη μας είναι με τον λαό της Ουκρανίας και όλους εκείνους που υποφέρουν από αυτόν τον εντελώς απαράδεκτο πόλεμο.

Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε ενεργά τις ανθρωπιστικές και διπλωματικές προσπάθειες.

Ελπίζουμε μόνο ότι – μακροπρόθεσμα – θα επικρατήσει η λογική και ότι θα αναδυθεί ξανά ο χώρος για γέφυρες και συμφιλίωση.

Ο Σβαμπ και ο Κορωνοϊός 

Ο Κλάους ΣΒαμπ είναι και ο συγγραφέας του βιβλίου που πρόσφατα είδαμε να κοσμεί το γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, «Η μεγάλη επανεκκίνηση». Ο υπέργηρος (82 ετών) ιδρυτής του οικονομικού Φόρουμ μάλιστα είχε εμφανιστεί εξοργισμένος, διότι το βιβλίο του δεν εκλαμβάνεται από «συνωμοσιολόγους» ως ανάλυση των επακολούθων του κορωνοϊού, αλλά ως συνταγή για την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου τυραννικού υπερκράτους. Γεγονός που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά.

Πάντως, ο συγγραφέας του «Great Reset» Κλάους Σβαμπ προειδοποιούσε αναφερόμενος στην πανδημία: «Η κανονικότητα δεν πρέπει ούτε πρόκειται να επανέλθει». Στο τελευταίο, σίγουρα έχει πέσει μέσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This