Η Meta απαντά για την αλλαγή πολιτικής επιμένοντας: Επιτρέπεται η ρητορική μίσους μόνο κατά Ρώσων στρατιωτών

«Η εταιρεία δεν έχει καμία διαμάχη με τον ρωσικό λαό»

Must Read

Ο επικεφαλής των παγκόσμιων υποθέσεων της Meta, η οποία κατέχει το Facebook και το Instagram, διευκρίνισε τις αλλαγές στην ρητορική της εταιρείας, σημειώνοντας ότι οι τροποποιημένοι κανόνες θα ισχύουν μόνο στην Ουκρανία.

Σε δήλωσή του ο Νικ Κλεγκ είπε ότι οι πολιτικές «επικεντρώθηκαν στην προστασία των δικαιωμάτων των ανθρώπων στον λόγο ως έκφραση αυτοάμυνας ως αντίδραση σε μια στρατιωτική εισβολή στη χώρα τους».

Ο Κλεγκ πρόσθεσε ότι η εταιρεία δεν είχε «καμία διαμάχη με τον ρωσικό λαό» και ότι δεν υπήρξε αλλαγή στη ρητορική μίσους «όσον αφορά τον ρωσικό λαό», εννοώντας προφανώς ότι η ρητορική μίσους απέναντι στους Ρώσους στρατιώτες είναι θεμιτή.

Χθες, η Meta ανακοίνωσε ότι επέτρεπε στους χρήστες στις πλατφόρμες της να καλούν για βία εναντίον Ρώσων και Ρώσων στρατιωτών όταν μιλούσαν για την επίθεση στην Ουκρανία, μια αλλαγή στην πολιτική ρητορικής μίσους της εταιρείας.

Η Ρωσία αντέδρασε σήμερα καλώντας σε απαγόρευση του Instagram και του Whatsapp, έχοντας μπλοκάρει το Facebook από την περασμένη εβδομάδα και με την Γενική Εισαγγελία της χώρας να ζητά να χαρακτηριστεί η Meta «εξτρεμιστική οργάνωση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This