Τρομακτικές αποκαλύψεις από Αμερικανίδα δημοσιογράφο για την Ουκρανία, τη CIA, το τάγμα Αζόφ και τον Ζελένσκι!

Το ξέπλυμα χρήματος και η «παραπληροφόρηση επικής κλίμακας».

Must Read

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Λάρα Λόγκαν, ανταποκρίτρια και πρώην παρουσιάστρια του Fox Nation, η οποία προ μηνών συνέκρινε τον Άντονι Φάουτσι με τον ναζιστή γιατρό Γιόζεφ Μένγκλε, επέστρεψε με μερικά σχόλια-αποκαλύψεις «φωτιά» για την Ουκρανία!

Η Λόγκαν εμφανίστηκε στην εκπομπή America’s Voice AM και κατήγγειλε ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι είναι «μαριονέτα» της Δύσης και χαρακτήρισε πολλές από τις ειδήσεις από την Ουκρανία «παραπληροφόρηση» και μάλιστα «επικής κλίμακας».

«Υπάρχει τόση παραπληροφόρηση. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο»

Όταν ο πρώην ανταποκριτής του Fox News στον Λευκό Οίκο Εντ Χένρι είπε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν «προκάλεσε πολλές καταστροφές, δεν θέλω να ελαχιστοποιήσω το γεγονός ότι υπάρχουν πάνω από 2 εκατομμύρια πρόσφυγες. Αλλά αυτό δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμενε ο Πούτιν», η δημοσιογράφος απάντησε:

«Δεν το πιστεύω ούτε λεπτό και θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχει τόση παραπληροφόρηση. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Θέλω να πω, καλύπτω πολέμους τώρα εδώ και 35 χρόνια. Και συμβαίνουν πολλά άλλα στην Ουκρανία για τα οποία κανείς δεν μιλάει … O Βλαντιμίρ Πούτιν ήξερε ακριβώς τι έκανε όταν πήγε στην Ουκρανία. Ο ρωσικός στρατός δεν είναι τέλειος. Για παράδειγμα, έχω μιλήσει με πολλούς ειδικούς στον τομέα της άμυνας και ειδικούς πληροφοριών από μια υπηρεσία αμυντικών πληροφοριών που έχουν μελετήσει τον ρωσικό στρατό για χρόνια. Έχουν (σ.σ. ο ρωσικό στρατός) δυσκολία στην πραγματοποίηση σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων επειδή κάνουν πολύ λίγες ώρες εκπαίδευσης σε σύγκριση, για παράδειγμα, με τις Ηνωμένες Πολιτείες …

Αυτό που έκανε η Ρωσία από την αρχή ήταν πολύ στρατηγικό. Δεν πήγαν κατευθείαν στο Κίεβο. Πήγαν σε όλα εκείνα τα εργαστήρια βιοόπλων που είναι διάσπαρτα σε όλη τη χώρα. Κάποια από αυτά τα έχτισαν. Άρα ξέρουν πού βρίσκονται. Γνωρίζουν πού βρίσκονται από τη Σοβιετική Ένωση, γιατί στο πλαίσιο του προγράμματος μείωσης των αμυντικών απειλών, μπήκαμε μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης και υποτίθεται ότι μετέτρεψαν αυτές τις εγκαταστάσεις από εργαστήρια βιοόπλων σε εργαστήρια δημόσιας υγείας. Αν και, ξέρετε, αυτές τις μέρες, είναι δύσκολο να πιστέψουμε οτιδήποτε μας λένε οι ηγέτες μας επειδή είπαν ψέματα για τον COVID. Είπαν ψέματα για τη συμπαιγνία της Ρωσίας. Είπαν ψέματα για τη δίκη παραπομπής (σ.σ. του Ντόναλντ Τραμπ) στην Ουκρανία … Και συμβαίνουν τόσα άλλα στην Ουκρανία για τα οποία κανείς δεν μιλάει. Βλέπετε τέτοια ανεντιμότητα όταν πρόκειται για την ιστορία της Ουκρανίας».

Το τάγμα Αζόφ και το NATO

Συνέχισε καταγγέλλοντας το ακροδεξιό ουκρανικό εθνικιστικό τάγμα Αζόφ, το οποίο υποστηρίζει ότι χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. «Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο να κρατούν ψηλά τη σημαία του ΝΑΤΟ και τη σβάστικα. Και την ίδια στιγμή, το δικό τους έμβλημα περιέχει τον μαύρο ήλιο του αποκρυφισμού, που ήταν έμβλημα των ναζιστικών SS».

Η Λόγκαν συνέδεσε ολόκληρο τον ουκρανικό στρατό με το τάγμα Αζόφ, λέγοντας: «Σε όλο τον ουκρανικό στρατό μπορείτε να δείτε αυτόν τον μαύρο ήλιο του αποκρυφισμού στην πανοπλία τους, ακόμη και στις γυναίκες στρατιώτες που παρελαύνουν μπροστά στον κόσμο ως ένα τέτοιο παράδειγμα ανεξαρτησίας και πνεύματος και αρχοντιάς της Ουκρανίας … Και, ξέρετε, θέλουμε — ο Λευκός Οίκος θέλει να πιστεύετε, ότι είναι απλώς ένας μικρός αριθμός στρατευμάτων. Δεν είναι αλήθεια. Το τάγμα Αζόφ δολοφονεί όποιον βρει στο πέρασμά του στην ανατολική Ουκρανία».

Ο ρόλος της CIA

Στη συνέχεια, η Αμερικανίδα αναφέρθηκε στον ρόλο της CIA με μια ιστορική αναδρομή: «…εμείς στα μέσα ενημέρωσης, στα δυτικά μέσα ενημέρωσης και στη δύση, δεν θα αναγνωρίσουμε την πραγματικότητα αυτού που έχει συμβεί: η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν ένα αρχηγείο των Ναζί SS. Η CIA υπό τον Άλεν Ντάλες έδωσε στην πραγματικότητα ασυλία από διώξεις στους Ναζί της Ουκρανίας από τις δίκες της Νυρεμβέργης. Έτσι, υπάρχει μια μακρά ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και των υπηρεσιών πληροφοριών μας να χρηματοδοτούν και να εξοπλίζουν τους Ναζί στην Ουκρανία. Αυτές δεν είναι σαν τις νέες νεοναζιστικές ομάδες που ξεπήδησαν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί Ναζί», κατέληξε για τον ουκρανικό στρατό.

Και πρόσθεσε για τον αμερικανικό ρόλο κατονομάζοντας και τη Βικτόρια Νούλαντ: «Από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που, αν ξαναγυρίσεις στις δίκες της Νυρεμβέργης, έλεγαν ότι σχεδίαζαν ένα χιλιόχρονο ράιχ. Και έτσι πρέπει πραγματικά να αναρωτιέστε καθώς το βλέπετε αυτό, όταν γνωρίζετε ότι η CIA χρηματοδότησε την έγχρωμη επανάσταση στην Ουκρανία το 2013 και το ’14, ότι επέλεξαν τους ηγέτες της Ουκρανίας. Πηγαίνετε στην τηλεφωνική συνομιλία της Βικτόρια Νούλαντ που διέρρευσε, όπου αυτή και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ (σ.σ. Τζέφρι Πάιατ) αποφασίζουν ποιος μπορεί να ηγηθεί της Ουκρανίας. Υπάρχει τόση παρέμβαση εδώ όση θα μπορούσατε να φανταστείτε, πριν καν φτάσουμε στον Χάντερ Μπάιντεν, τη Νάνσι Πελόζι, τον Τζον Κέρι και τον Μιτ Ρόμνεϊ και όλα τα παιδιά τους που απασχολούνται —που κερδίζουν εκατομμύρια— από ουκρανικές εταιρείες φυσικού αερίου».

Ο Ζελένσκι

«Αυτό που με προβληματίζει στη στιγμή που βρισκόμαστε είναι ότι έχουμε μια τόσο επιλεκτική και στενή ανάγνωση της ιστορίας. Ξέρετε, ο Πρόεδρος Ζελένσκι μπορεί να είναι Εβραίος, αλλά δεν είναι ο μόνος σε αυτό που υπέφερε κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, του οποίου οι πρόγονοι υπέφεραν, σωστά;» ρώτησε η Λόγκαν.

«Κοιτάξτε τον Πούτιν — πόσους συγγενείς έχασε στην πολιορκία της Αγίας Πετρούπολης; Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την ιστορία τους. Δεν τον υπερασπίζομαι. Δεν χρειάζεται να υπερασπιστώ τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Η δουλειά μου ως δημοσιογράφος είναι να προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η αλήθεια εδώ;».

Η Λάρα Λόγκαν στη συνέχεια ξέσπασε κατά του Ζελένσκι: «Δεν μου αρέσει να μου λένε ψέματα. Και μας λένε ψέματα σε επική κλίμακα. Όταν μας λένε στις μοναδικές σου επιλογές ότι πρέπει να είσαι 100% με τον Ζελένσκι, ο οποίος είναι μια μαριονέτα που μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο με μαύρη γόβα στιλέτο και δερμάτινα παντελόνια, χωρίς πουκάμισο, να κάνει μια παρωδία στο Dancing With The Stars, μιας ουκρανικής ομάδας που κάνει αυτού του είδους τα σατανικά, αποκρυφιστικά μουσικό βίντεο. Και εννοώ ότι ο Ζελένσκι επιλέχθηκε, όπως πολλοί από τους ηγέτες μας. Και ειλικρινά, με τη μεγάλη τεχνολογία και την εκλογική νοθεία αυτές τις μέρες, δεν ξέρουμε πόσοι ηγέτες σε όλο τον κόσμο έχουν επιλεγεί για εμάς και δεν ψηφίστηκαν πραγματικά».

Ξέπλυμα χρήματος στην Ουκρανία

Η Λόγκαν συνέχισε τα σχόλιά της για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία, μιλώντας για διαφθορά: «Αν ο Πούτιν προειδοποιεί εδώ και 15 χρόνια, είναι  ότι δεν πρόκειται να κάτσει στην άκρη ενώ οι παγκοσμιοποιητές κατακτούν τον κόσμο, κατασκευάζουν εγκαταστάσεις βιοόπλων και ό,τι άλλο κάνουν στην Ουκρανία, Ουκρανοί ολιγάρχες. Η Ουκρανία υπήρξε κέντρο ξεπλύματος βρώμικου χρήματος για πολλούς από τους ηγέτες αυτής της χώρας (ΗΠΑ) για πόσο καιρό; Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν ξεπλυθεί μέσω της Ουκρανίας και δεν λέμε τίποτα γι’ αυτό. Αυτά είναι τα φορολογικά μας δολάρια. Εννοώ, πριν από τη δίκη της παραπομπής (σ.σ. του Τραμπ) είχατε ακούσει ποτέ για κάποιον στις Ηνωμένες Πολιτείες να φέρνει ξένες κυβερνήσεις στον Λευκό Οίκο για εκπαίδευση κατά της διαφθοράς. Δηλαδή, κανείς δεν αμφισβητεί αυτά τα πράγματα; Γιατί δεν τους αμφισβητούμε;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This