Προεδρικές εκλογές στην Γαλλία: Στο 25,48% το ποσοστό συμμετοχής στις 12:00 το μεσημέρι

Μικρότερο ποσοστό από το αντίστοιχο του 2017

Must Read

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Γάλλοι πολίτες, για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, την ώρα που τα βλέμματα ολόκληρης της Ευρώπης είναι στραμμένα σε μια από τις πιο αμφίρροπες προεκλογικές αναμετρήσεις.

Το ποσοστό συμμετοχής των ψηφοφόρων στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών που διεξάγεται σήμερα ήταν 25,48% έως τις 12:00 το μεσημέρι ώρα Γαλλίας (13:00 ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Στις εκλογές του 2017, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 28,54%.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 8.00 π.μ. (9.00 π.μ. ώρα Ελλάδας) και θα λήξει στις 8 μ.μ. (9.00 μ.μ. ώρα Ελλάδας) οπότε αναμένονται και οι πρώτες προβολές των αποτελεσμάτων.

Το ποσοστό συμμετοχής είναι ωστόσο μεγαλύτερο κατά τέσσερις μονάδες εκείνου της 21ης Απριλίου 2002 (21,3%), όταν σημειώθηκε ρεκόρ αποχής σε πρώτο γύρο προεδρικών εκλογών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This