Ο Ζελένσκι αρνήθηκε να δεχτεί τον κορυφαίο Ευρωπαίο πολιτικό Σταϊνμάγερ!

Ζούμε στην εποχή της παράνοιας

Must Read

Ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ είναι η μεγαλύτερη πολιτική προσωπικότητα των τελευταίων δεκαετιών. Ένας πραγματικός ευρωπαϊστής που η παρουσία του, η παιδεία του, οι θέσεις του είναι σεβαστές από όλους τους Ευρωπαίους. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένας άξιος συνεχιστής των οραματιστών της ΕΕ και φυσικά δεν σχετίζεται με αυτούς που κατάντησαν την Ευρώπη ως κομπάρσο της διεθνούς σκηνής.

Διαβάστε ακόμα: «Ανεπιθύμητος»! Η Ουκρανία ταπείνωσε τον Γερμανό Πρόεδρο

Το γεγονός ότι ο Ζελένσκι αρνήθηκε να δεχτεί αυτόν τον πολιτικό κολοσσό, με την αισχρή δικαιολογία ότι δήθεν είναι φιλικά προσκείμενος προς την Ρωσία, αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Ζελένσκι.

Για την ακρίβεια, οι ευρωπαίοι ηγέτες που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον της Ευρώπης, θα πρέπει να αναρωτηθούν σοβαρά εάν θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι. Είναι ξεκάθαρο ότι τα συμφέροντα του Ζελένσκι δεν είναι απαραίτητο ότι ταυτίζονται με τα συμφέροντα του ουκρανικού λαού.

«Γνωρίζουμε όλες τις στενές σχέσεις του Σταϊνμάιερ με τη Ρωσία, οι οποίες διαμορφώθηκαν επίσης από το σύστημα Σταϊνμάιερ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος στο Κίεβο. Θα δούμε αν αυτό θα αλλάξει», δήλωσε Ουκρανός διπλωμάτης στην Bild. Επιβεβαιώνοντας την άρνηση του Ζελένσκι με επίσημο τρόπο.

Είναι απολύτως αναμενόμενο πάντως ένας τύπος που θεωρεί αξιόπιστο και στενό σύμμαχο τον Ερντογάν, να μην θέλει να συναντηθεί με τον Σταϊνμάγερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This