Η Ισπανία μειώνει τον ΦΠΑ στους λογαριασμούς ρεύματος

Στο 5% από 10%

Must Read

Η Ισπανία θα μειώσει ξανά τον φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς η κυβέρνηση λαμβάνει νέα μέτρα για να μειώσει το βάρος του αυξανόμενου πληθωρισμού, δήλωσε ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες.

Το μέτρο μείωσης του ποσοστού στο 5% από 10% θα περιληφθεί σε ένα πακέτο που θα εγκρίνει η κυβέρνηση σε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Η Ισπανία είχε προηγουμένως μειώσει τον ΦΠΑ στην ηλεκτρική ενέργεια στο 10% από 21%, τον Ιούνιο του περασμένου έτους, ενώ μαζί με την Πορτογαλία, είναι οι χώρες της ΕΕ που έχουν επιβάλει πλαφόν στις τιμές του φυσικού αερίου.

Τρόποι υπάρχουν για να αντιμετωπιστεί η σαρωτική ακρίβεια, αρκεί να έχει κανείς τη θέληση να τους βρει…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This