Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους της Μαδρίτης κατά της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ

Οι ηγέτες των χωρών-μελών θα συναντηθούν στην ισπανική πρωτεύουσα μεταξύ 29 και 30 Ιουνίου

Must Read

Τους δρόμους της Μαδρίτης κατέκλυσαν χιλιάδες διαδηλωτές κρατώντας σημαίες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, για να διαμαρτυρηθούν κατά της διοργάνωσης της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην ισπανική πρωτεύουσα την επόμενη εβδομάδα.

Εν μέσω αυστηρών μέτρων ασφαλείας, οι ηγέτες των χωρών-μελών θα συναντηθούν στη Μαδρίτη μεταξύ 29 και 30 Ιουνίου, καθώς η Συμμαχία αντιμετωπίζει την άνευ προηγουμένου πρόκληση από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Το ΝΑΤΟ αναμένεται να εξετάσει το αίτημα για ένταξη στους κόλπους του της Φινλανδίας και της Σουηδίας, στο οποίο αντιτίθεται το επίσης μέλος η Τουρκία. Οι δύο σκανδιναβικές χώρες αιτήθηκαν την ένταξή τους στον απόηχο της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία.

Οι διοργανωτές υποστήριξαν ότι 5.000 άτομα συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, αλλά οι αρχές στη Μαδρίτη έκαναν λόγο για 2.200 διαδηλωτές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This