Στάχτη έγινε σούπερ γιοτ Ιταλού επιχειρηματία, αξίας 23 εκατ. ευρώ

Ποιος είναι ο Ιταλός κάτοχος

Must Read

Παρανάλωμα του πυρός έγινε εχθές, το υπερπολυτελές γιοτ Aria SF, που ανήκει σε Ιταλό επιχειρηματία, ενώ βρισκόταν στην Cala Saona, στην Ισπανία.

Η φωτιά φαινόταν ακόμη και από το νησί Ίμπιζα, ενώ το Λιμενικό της Ισπανίας έσπευσε στο σημείο μετά από SOS που έστειλε το πλήρωμα του σκάφους.

Εννέα επιβάτες και επτά άτομα πλήρωμα βρίσκονταν στο γιοτ. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, καθώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ποιος είναι ο Ιταλός κάτοχος 

Ο ιδιοκτήτης του σούπερ γιοτ, που παρέλαβε το σκάφος μόλις τον προηγούμενο μήνα, είναι ο 61χρονος Πάολο Σκουντιέρι, επικεφαλής της εταιρείας παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων Gruppo Addler.

Ο Σκουντιέρι είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και ζει στη Νάπολη. Είναι πρέσβης του Μονακό για τον Τουρισμό και ιδρυτής ενός ομίλου με 19 εστιατόρια στην Ιταλία.

Η προσωπική περιουσία του Ιταλού επιχειρηματία εκτιμάται σε 500 εκατ. ευρώ, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο ίδιος βρισκόταν στο γιοτ την ώρα που ξέσπασε η φωτιά.

Το σουπερ γιοτ που τυλίχθηκε στις φλόγες διαθέτει πισίνα, πέντε υπνοδωμάτια και γυμναστήριο και επρόκειτο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ των Καννών αργότερα φέτος.

https://youtu.be/3PYeimS1jRQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This