Φρίκη στη Σομαλία με επίθεση σε πολυτελές ξενοδοχείο και δεκάδες νεκρούς από ισλαμιστές

Δύο ολόκληρες ημέρες κράτησε η ομηρία

Must Read

Ολοκληρωτική καταστροφή προκάλεσαν ισλαμιστές τρομοκράτες σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μογκαντίσου, την πρωτεύουσα της Σομαλίας, καθώς εισέβαλαν σε ξενοδοχείο κρατώντας ομήρους εργαζόμενους και επισκέπτες για δύο εικοσιτετράωρα. Πριν από λίγα λεπτά, η πολιορκία έλαβε τέλος με τις δυνάμεις ασφαλείας να υποστηρίζουν ότι οι δράστες ήταν μόλις δύο (!!) και έπεσαν νεκροί από τα πυρά!

Δυστυχώς πάνω από 20 πολίτες σκοτώθηκαν τις δύο αυτές οι μέρες από την ανταλλαγή πυρών. Υπάρχουν όμως φωνές από πολλούς Σομαλούς που υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατον δύο άτομα μόνα τους να προκαλέσουν τέτοια καταστροφή. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για κυβερνητική προβοκάτσια, ενόψει της ορκωμοσίας του νέου προέδρου της χώρας, ο οποίος φέρεται εξαιρετικά φιλικά προσκείμενος στην Τουρκία.

Αυτό το μακελειό του λύνει τα χέρια για να εντείνει την στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στη χώρα καθώς και την στενή συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν.

Δείτε βίντεο από το ξενοδοχείο:

https://twitter.com/yeyesunderstood/status/1561263715130933250?s=21&t=2Rj-fRm9XW–PZF1cZav7w

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This