Τουρκία κατά NATO και Ελλάδας: Απαράδεκτη η διαγραφή της ανάρτησης για μια «εγωιστική και κακομαθημένη στάση»

Must Read

Το NATO πρώτα συνεχάρη την Άγκυρα για τη Μικρασιατική Καταστροφή και τη «νίκη» της ανεξαρτησίας της, μετά κατέβασε την ανάρτησή του και λίγο αργότερα  η Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων έκανε νέα ανάρτηση με νέα συγχαρητήρια.

Και μπορεί οι αντιδράσεις να μην ήταν τόσο σφοδρές όσο θα έπρεπε από πλευράς Ελλάδας, ωστόσο η τουρκική πλευρά όχι μόνο αντέδρασε, αλλά θέλει να βγει κι από πάνω!

Η Τουρκία σήμερα επέκρινε τη χερσαία διοίκηση του ΝΑΤΟ επειδή διέγραψε το tweet της μετά από αίτημα της Ελλάδας, χαρακτηρίζοντάς το «απαράδεκτο».

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η Συμμαχική Χερσαία Διοίκηση του ΝΑΤΟ (LANDCOM) αφαίρεσε την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης της 30ης Αυγούστου και της Ημέρας των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων με τρόπο που θα σήμαινε ότι θα παραδώσει τη θέλησή της στην ιδιοτελή και κακομαθημένη συμπεριφορά άλλου μέλους του ΝΑΤΟ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, αναφερόμενο στην Ελλάδα.

Ανέφερε ακόμα ότι η επίσημη ονομασία που δόθηκε στις 30 Αυγούστου από την Τουρκία είναι «Ημέρα της Νίκης και Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων», προσθέτοντας: «Αυτή είναι η βούληση του έθνους μας και δεν μπορεί να αλλάξει».

Οι Τουρκοι υποστήριξαν ακόμα ότι η διαγραφή του tweet μετά από «αβάσιμο αίτημα» μιας χώρας που «δεν διστάζει να σαμποτάρει τις αποστολές του ΝΑΤΟ κλειδώνοντας σε ραντάρ τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, έχει βλάψει πολύ την εταιρική ταυτότητα και το κύρος του ΝΑΤΟ».

«Είτε γράφεται η Ημέρα της Νίκης είτε όχι, το γεγονός ότι κερδίσαμε τη νίκη το 1922 δεν μπορεί να αλλάξει», γράφει θρασύτατα το τουρκικό Υπουργείο.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This