Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Αιματοκύλησε παιδικό σταθμό, δολοφόνησε σύζυγο και παιδί και κατόπιν αυτοκτόνησε!

Τουλάχιστον 34 οι νεκροί, 23 εκ των οποίων μικρά παιδιά - Πρώην αστυνομικός ο δράστης

Must Read

Για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών είχε αποπεμφθεί από την αστυνομία της Ταιλάνδης ο 34χρονος μακελάρης του παιδικού σταθμού στην πόλη Ουτάϊ Σαουάν, ο οποίος άφησε πίσω τουλάχιστον 34 νεκρούς, μεταξύ των οποίων 23 παιδιά ηλικίας δύο έως τριών ετών!

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, ο πρώην αστυνομικός, αφού αιματοκύλησε τον παιδικό σταθμό, κατόπιν επέστρεψε σπίτι του, δολοφόνησε τη σύζυγο και το παιδί του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Η αιματηρή επίθεση ξεκίνησε στις 12.30 τοπική ώρα (09.30 ώρα Ελλάδας) σε παιδικό σταθμό της περιοχής, με τον δράστη να διαφεύγει με ένα λευκό φορτηγάκι, πυροβολώντας και κατά περαστικών, ενώ κάποιους χτύπησε με το αυτοκίνητό του, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο συνταγματάρχης της αστυνομίας στην επαρχία Νονγκ Μπούα Λάμπου.

https://twitter.com/ChaudharyParvez/status/1577932443142696960

Περίπου 30 παιδιά βρίσκονταν στον παιδικό σταθμό όταν ο ένοπλος εισήλθε στον χώρο περίπου την ώρα του μεσημεριανού γεύματος, δήλωσε τοπική αξιωματούχος στο Reuters. Ο πρώην αστυνομικός πυροβόλησε πρώτα τέσσερα ή πέντε μέλη του προσωπικού, μεταξύ των οποίων και μία δασκάλα που ήταν οκτώ μηνών έγκυος. «Στην αρχή, ο κόσμος νόμιζε ότι επρόκειτο για βεγγαλικά», πρόσθεσε η ίδια, συμπληρώνοντας ότι στη συνέχεια εισέβαλε σε ένα δωμάτιο όπου κοιμούνταν παιδιά, τα οποία και έσφαξε με το μαχαίρι του.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται ανατριχιαστικές εικόνες με σεντόνια που καλύπτουν τα πτώματα μικρών παιδιών που κείτονται σε λίμνες αίματος, εντός του παιδικού σταθμού που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Ουτάϊ Σαουάν, στην επαρχία Νονγκ Μπούα Λάμπου.

https://twitter.com/alvin_migadde/status/1577968723725516804

Περιστατικά με πυρά, όπως το σημερινό, είναι σπάνια στην Ταϊλάνδη, παρόλο που το ποσοστό οπλοκατοχής είναι υψηλό συγκριτικά με κάποιες άλλες χώρες της περιοχής, ενώ κυκλοφορούν και πολλά παράνομα όπλα.

Το 2020 ένας στρατιώτης, εξοργισμένος με την αποτυχία μιας συμφωνίας για ακίνητα, σκότωσε τουλάχιστον 29 ανθρώπους και τραυμάτισε 57 σε μια επίθεση σε τέσσερις τοποθεσίες.

Συλλυπητήριο μήνυμα από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών

«Φρίκη και βαθιά θλίψη προκαλεί η βίαιη επίθεση σε παιδικό σταθμό στην Ταϊλάνδη, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο αθώων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων πολλών παιδιών», αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών στο Twitter. «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και στο λαό και την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης για την τρομερή αυτή τραγωδία», προσθέτει.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This