Ακόμα ένα μακελειό στις ΗΠΑ: Φοιτητής σκότωσε τρία άτομα στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια

Οι αστυνομικές αρχές έχουν βάλει την πανεπιστημιούπολη σε lockdown

Must Read

Ακόμα μια πολύνεκρη τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Τζιμ Ράιαν, σε σημερινή του ανακοίνωση, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυρά στον κεντρικό χώρο της πανεπιστημιούπολης της Βιρτζίνια. Ο ύποπτος έχει ταυτοποιηθεί ως φοιτητής και αναζητείται από την αστυνομία.

Όπως ανήρτησε στο Twitter η αστυνομία του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, στις 22:40 χθες το βράδυ (τοπική ώρα) δόθηκε εντολή σε όσους βρίσκονταν στην πανεπιστημιούπολη να αναζητήσουν καταφύγιο στο σημείο όπου ήταν, έπειτα από ένα περιστατικό με πυρά στην οδό Κάλμπρεθ. Η πανεπιστημιούπολη παραμένει σε lockdown καθώς οι αρχές αναζητούν τον ύποπτο.

Η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη ως τον Κρίστοφερ Νταρνέλ Τζόουνς Τζούνιορ και πιστεύει ότι είναι ένοπλος και επικίνδυνος. Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα, φορά ένα μπορντό μπουφάν, τζιν και κόκκινα παπούτσια, ενώ ενδέχεται να οδηγεί ένα μαύρο SUV.

https://twitter.com/UVAPolice/status/1592028905804009472?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1592028905804009472%7Ctwgr%5Ed9e0439d2ffe82c6bb9dd8970373dc9d9784d472%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1307055%2Fipa-treis-nekroi-apo-purovolismous-sto-panepistimio-tis-virtzinia-foititis-o-drastis%2F

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This