Μετανάστης πέρασε τον φράχτη της Μελίγια με παραπέντε!

Must Read

Οι ισπανικές αρχές αναζητούν ένα άτομο που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς (Paragliding-παραπέντε) πάνω από έναν φράχτη στα σύνορα από το Μαρόκο προς τον ισπανικό θύλακα Μελίγια, με κάτι που φαίνεται να είναι ένας νέος και… δημιουργικός τρόπος για παράτυπη μετανάστευση σε ευρωπαϊκό έδαφος.




Δύο πολίτες ανέφεραν ότι είδαν το παραπέντε το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με τον Eder Barandiaran, υπεύθυνο Τύπου της ισπανικής κυβερνητικής αντιπροσωπείας στη Μελίγια, μία από τις δύο ισπανικές περιοχές στη Βόρεια Αφρική.

Από τους περισσότερους από 29.000 παράτυπους μετανάστες που πέρασαν στην Ισπανία μέσω ξηράς ή δια θαλάσσης μέχρι στιγμής φέτος, περίπου 1.300 το έκαναν μέσω της Μελίγια, σύμφωνα με το ισπανικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This