«Βόμβα» από Αμερικανό επιστήμονα: Ο νέος κορωνοϊός κατασκευάστηκε και διέρρευσε από τη Γουχάν με ευθύνη των ΗΠΑ!

«Η μεγαλύτερη αποτυχία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, μετά την 11η Σεπτεμβρίου»

Must Read

Μια γενετικά τροποποιημένη ασθένεια που κατασκευάστηκε με αμερικανικά κεφάλαια είναι η θανατηφόρα νόσος Covid-19 που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός, που διέρρευσε από τις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου της Γουχάν στην Κίνα, οδηγώντας στο θάνατο εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, σύμφωνα με δήλωση Αμερικανού επιστήμονα, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με το συγκεκριμένο εργαστήριο.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Daily Mail», ο Δρ. Άντριου Χαφ, πρώην αντιπρόεδρος της αμερικανικής ΜΚΟ EcoHealth Alliance, αποκάλεσε την πανδημία του νέου κορωνοϊού «μία από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στην ιστορία», καθώς υποστηρίζει την πλέον διαδεδομένη θεωρία συνωμοσίας, ότι η νόσος Covid-19 κατασκευάστηκε στο εργαστήριο της Γουχάν απ’ όπου και διέρρευσε.

Στο βιβλίο του με τίτλο «The Truth About Wuhan» (Η αλήθεια για τη Γουχάν), συγκεκριμένα, ο Δρ. Χαφ ισχυρίζεται ότι η πανδημία Covid-19 ήταν το αποτέλεσμα της χρηματοδότησης από την αμερικανική κυβέρνηση προς την επικίνδυνη γενετική μηχανική των κορωνοϊών της Κίνας.

Η αμερικανική κυβέρνηση συνυπεύθυνη για την πανδημία Covid-19

Ειδικότερα, μιλώντας στη βρετανική «Sun», ο επιστήμονας τόνισε ότι «η αμερικανική κυβέρνηση ευθύνεται για τη μεταφορά της επικίνδυνης αυτής βιοτεχνολογίας στους Κινέζους» και πως τα πειράματα της Κίνας έγιναν σε περιβάλλοντα με αρκετά ελλειπή και χαλαρή βιοασφάλεια, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει ο θανατηφόρος ιός από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ.

«Η EcoHealth Alliance και τα ξένα εργαστήρια δεν είχαν τα κατάλληλα μέτρα ελέγχου για τη διασφάλιση της σωστής βιοασφάλειας, βιοπροστασίας και διαχείρισης κινδύνου, με αποτέλεσμα τη διαρροή του ιού από στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν», τόνισε ο Δρ. Άντριου Χαφ. Σημειώνεται ότι η EcoHealth Alliance -μια ΜΚΟ με έδρα τις ΗΠΑ- έχει ως αποστολή την προστασία των ανθρώπων, των ζώων και του περιβάλλοντος από αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες.

Ο ίδιος κατηγορεί τον συγκεκριμένο οργανισμό ότι «παρέδωσε τεχνολογία με βιολογικά όπλα» στην Κίνα, δηλώνοντας, παράλληλα, ότι «τρόμαξε με αυτά που είδε» εκεί. «Η Κίνα ήξερε τους κινδύνους, αλλά το πιο σοκαριστικό είναι ότι οι ΗΠΑ τα συγκάλυψαν όλα αυτά», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός επιστήμονας και πρώην αντιπρόεδρος της συγκεκριμένης ΜΚΟ.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάολα και Παολίνα ντύθηκαν Ινδιάνες και είχαν πραγματικά πετυχημένες στολές

Η Πάολα και η κόρη της Παολίνα γιόρτασαν μαζί την τελευταία Αποκριά στην ιδιαίτερη πατρίδα τους στο καρναβάλι που...

More Articles Like This