Brexit: «Όχι» στον Τζόνσον για επανακατάθεση της πρότασης! (video)

Must Read

«Όχι» είπε ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, Τζον Μπέρκοου όσον αφορά τη διεξαγωγή νέας ψηφοφορίας σχετικά με την συμφωνία του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον με την ΕΕ για το Brexit.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Τζόνσον ήθελε να εξασφαλίσει την υποστήριξη του κοινοβουλίου στην συμφωνία του για το Brexit, ωστόσο το εάν ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Τζον Μπέρκοου θα επέτρεπε την διεξαγωγή της ψηφοφορίας ήταν και το μεγάλο ερώτημα.

Ο πρόεδρος της Βουλής, αρνήθηκε τελικά να θέσει και πάλι το κείμενο της συμφωνίας σε ψηφοφορία, σεβόμενος κοινοβουλευτικό κανόνα που χρονολογείται από το 1604 και βάσει του οποίου απαγορεύεται ρητά να μπει το ίδιο θέμα σε ψηφοφορία δύο φορές.

«Έχω προβεί σε μια σωστή, από ηθικής απόψεως, κρίση. Η κυβέρνηση έχει την ευκαιρία να χαράξει τη δική της κατεύθυνση, με την έγκριση του Κονοβουλίου, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου», τόνισε ο Τζον Μπέρκοου και υπερασπίζοντας τη θέση επισήμανε ότι στόχος του ήταν να αποτρέψει αποφάσεις που διχάζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This