Συγκινεί η κόρη του Πελέ – «Ακόμα μια νύχτα μαζί»

Μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα της στο νοσοκομείο

Must Read

Τα νέα από το τελευταίο ανακοινωθέν του νοσοκομείου που νοσηλεύεται ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι καθώς ανέφερε ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί. Ο καρκίνος που αντιμετωπίζει ο Βραζιλιάνος άσος πέραν της καρδιακής δυσλειτουργίας έχει δημιουργήσει προβλήματα και στη λειτουργία των νεφρών.

Διαβάστε επίσης: Άσχημα νέα για τον Πελέ

Στο πλευρό του 82χρονου Πελέ βρίσκονται αγαπημένα του πρόσωπα και φυσικά οι κόρες του. Μια εξ αυτών, η Κέλι Νασιμέντο, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στα social media μια συγκινητική φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Είμαστε ακόμα εδώ, στον αγώνα και με πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε η κόρη του Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, όπως είναι το πλήρες όνομα του θρυλικού Βραζιλιάνου άσου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This