H μάνα του Πελέ ζει και δεν κλαίει

Που βρίσκεται η 100χρονη Δόνα Σελέστε

Must Read

Όλοι έχουμε ακούσει κατά καιρούς τη γνωστή φράση «κλαίει η μάνα του Πελέ». Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι η μητέρα του «βασιλιά» ζει και είναι 100 ετών.

Κι ενώ ολόκληρη η υφήλιος θρηνεί τον χαμό του θρύλου του ποδοσφαίρου, που έφυγε χθες σε ηλικία 82 ετών, έχοντας χάσει τη μάχη με τον καρκίνο, η μητέρα του Σελέστε πιθανόν δεν γνωρίζει την δυσάρεστη είδηση και ούτε θα την μάθει.

Η ηλικιωμένη μητέρα του Πελέ, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ζει στο Σάντος και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Η 100χρονη Σελέστε πάσχει από άνοια και είναι κλινήρης. Μάλιστα, στο πλευρό της έχει έναν φροντιστή, ο οποίος την βοηθάει σε καθημερινή βάση να φάει και να κάνει μπάνιο.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Σελέστε έκλεισε τα 100 και ο γιος της της ευχήθηκε δημόσια λίγο προτού εισαχθεί στο νοσοκομείο.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από τη ζωή της Δόνα Σελέστε. Από νεαρή ηλικία μού δίδαξε την αξία της αγάπης και της ειρήνης. Έχω πάνω από εκατό λόγους να είμαι ευγνώμων που είμαι γιος της. Μοιράζομαι αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας με μεγάλη συγκίνηση για να γιορτάσω αυτή τη μέρα. Σε ευχαριστώ για κάθε μέρα στο πλευρό σου, μαμά», έγραψε ο Πελέ σε ανάρτησή του.

Η Σελέστε ήταν η ηρωίδα του σπουδαίου ποδοσφαιριστή, καθώς από μικρή ηλικία τον ενθάρρυνε να ασχοληθεί με ό,τι αγαπάει και τον στήριξε σε κάθε του βήμα. Μάλιστα το  Βραζιλιάνικο O’Globo την ανακήρυξε πρόσφατα «Βραζιλιάνα μητέρα της χρονιάς». 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This