Δεν μπορεί να κρύψει τη λατρεία της για τον Ζελένσκι, η Ούρσουλα

Ανυπομονεί να τον συναντήσει ξανά στην Ουκρανία

Must Read

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, αδυνατεί να κρύψει την λατρεία που έχει για τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στον οποίο τηλεφώνησε με την έλευση του νέους έτους.

Στο τηλεφώνημα του τόνισε τη διαρκή συμπαράσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον αγώνα των Ουκρανών, ανέφερε ότι θα συνεχιστεί και η οικονομική βοήθεια με το πακέτο στήριξης των 18 δισ. ευρώ και εξέφρασε την ευχή να τα που σύντομα από κοντά, επισκεπτόμενη την Ουκρανία.

Όπως έγραψε στο twitter: «Στο πρώτο τηλεφώνημα του νέου έτους με τον Πρόεδρο Ζελένσκι μετέφερα την ολόψυχη υποστήριξη και τις καλύτερες ευχές μου για το 2023 στον ουκρανικό λαό.

Η ΕΕ στέκεται δίπλα σας, για όσο χρόνο χρειαστεί. Στηρίζουμε τον ηρωικό σας αγώνα. Ένας αγώνας για την ελευθερία και ενάντια στη βάναυση επιθετικότητα.

Σας στηρίζουμε όλο τον χειμώνα με γεννήτριες, λαμπτήρες, καταφύγια, σχολικά λεωφορεία. Και συνεχίζουμε την ισχυρή οικονομική μας βοήθεια. Σύντομα θα αρχίσουμε να εκταμιεύουμε το πακέτο στήριξης των 18 δισεκατομμυρίων ευρώ σε μηνιαίες δόσεις.
Ανυπομονώ να σας συναντήσω ξανά στην Ουκρανία σύντομα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This