Ιλιγγιώδη τα κέρδη της στρατιωτικής βιομηχανίας των ΗΠΑ, την ώρα που άλλοι κλάδοι καταρρέουν

Must Read

Η βετεράνος και πρώην υποψήφιος για το χρίσμα των δημοκρατικών Tulsi Gabbard, Για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια της αναφορικά με τους κερδισμένους του πολέμου στην Ουκρανία.

«Το στρατιωτικοβιομηχανικό συγκρότημα έμοιαζε με ληστές στους πολέμους στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Η εστίαση έχει μετατοπιστεί από τον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας σε νέους ψυχρούς και θερμούς πολέμους. Το στρατιωτικόβιομηχανικό μας συγκρότημα έχει σημειώσει απίστευτη πρόοδο φέτος χάρη στους επίμονα επιθετικούς στόχους εξωτερικής πολιτικής της Ουάσιγκτον, ειδικά στην Ουκρανία.

Η Northrop Grumman σημείωσε άνοδο 41% ​​φέτος, η Lockheed Martin 37% και η Raytheon 16%, ενώ ο S&P 500 υποχώρησε 20% και ο NASDAQ 35%. Γι’ αυτό το στρατιωτικοβιομηχανικό συγκρότημα, είτε είναι εδώ, είτε στην Ιαπωνία, είτε στη Γερμανία ή οπουδήποτε αλλού, έχει συμφέρον να μας κρατά σε μια συνεχή εμπόλεμη κατάσταση.

Βγάζουν χρήματα και με περισσότερα κέρδη έρχεται περισσότερη δύναμη και επιρροή στους πολιτικούς και τους ηγέτες. Εν τω μεταξύ, οι ανάγκες των απλών πολιτών εδώ στις ΗΠΑ και σε κάθε άλλη χώρα στον κόσμο αγνοούνται και οι πόροι τους απορροφώνται.»!

Εάν αντιπαράθεση με τα στοιχεία που έδωσε η αμερικανίδα πολιτικός με τα τεράστια κέρδη των αμερικανικών πετρελαϊκών από τον πόλεμο στην Ουκρανία, καταλαβαίνουμε ότι πίσω από τις ανθρώπινες ζωές και το αίμα που γίνεται, ρέουν τρισεκατομμύρια προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Την ώρα που οι υπόλοιποι κλάδοι της οικονομίας βουλιάζουν…

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση της:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This