Τζέρεμι Ρένερ: Έσπασε 30 οστά στο ατύχημα με το εκχιονιστικό – Η ανάρτηση στο Instagram

Ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την αγάπη

Must Read

Την καθημερινότητά του, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με ένα εκχιονιστικό μηχάνημα στο ράντσο του κοντά στη λίμνη Τάχο στη Νεβάδα, την Πρωτοχρονιά μοιράστηκε ο Τζέρεμι Ρένερ.

Ο διάσημος ηθοποιός έκανε μία ακόμα δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στην φωτογραφία φαίνεται ο ίδιος να είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι και να κάνει φυσικοθεραπείες με την βοήθεια ενός ειδικού.

Στην ανάρτηση του κάνει λόγο για την αλλαγή στη ζωή του αλλά και ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε και τα μηνύματα συμπαράστασης. 

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, έσπασε πάνω από 30 οστά στο ατύχημα. «Αυτά τα 30 σπασμένα κόκαλα θα φτιάξουν, θα γίνουν πιο δυνατά, όπως δυναμώνει και η αγάπη με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευλογίες σε όλους σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στις αρχές του μήνα, ο ηθοποιός έκανε Ζωντανή μετάδοση από το… κρεβάτι του πόνου.

Στο σύντομο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter εμφανίζεται να φορά μάσκα οξυγόνου και το ειδικό σκουφάκι, ενώ είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, ενόσω η αδερφή του τού κάνει μασάζ στο κεφάλι. Μάλιστα, παρά τους πόνους, φαίνεται να αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με χιουμοριστική διάθεση, καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Μία όχι και τόσο καλή μέρα στην εντατική, γίνεται μια υπέροχη μέρα σπα με την αδερφή και τη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ»!

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει με επιτυχία το ρόλο του Hawkeye στις ταινίες και τις σειρές της Marvel, τραυματίστηκε σοβαρά σοβαρά τραύματα στον θώρακα και τον άνω κορμό, όταν τον παρέσυρε το εκχιονιστικό του μηχάνημα, ενώ προσπαθούσε να απομακρύνει το χιόνι από το σπίτι του στη Νεβάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο κορμός του και η δεξιά πλευρά του στήθους του υπέστησαν συντριπτικά κατάγματα, με αποτέλεσμα ο Ρένερ να εξακολουθεί να παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας στο μεταξύ υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων τοποθετήθηκαν μεταλλικά καρφιά στο πόδι του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This