Η προειδοποίηση Πεσκόφ για την αποστολή Leopard στην Ουκρανία

«Δεν θα προσφέρουν τίποτα καλό στη μελλοντική σχέση Βερολίνου και Μόσχας»

Must Read

Βαθαίνει το χάσμα ανάμεσα στη Ρωσία και τη Γερμανία, μετά και το αίτημα της Πολωνίας στο Βερολίνο να της επιτρέψει να στείλει άρματα μάχης Leopard στην Ουκρανία. Να σημειωθεί ότι ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, Μπόρις Πιστόριους, ήδη συμφώνησε για να ξεκινήσει η εκπαίδευση των ουκρανικών δυνάμεων στα γερμανικά Leopard.

Η Ουκρανία ζητά επίμονα την παράδοση των γερμανικών τανκ, καθώς πιστεύει ότι θα της δώσουν πλεονέκτημα στον πόλεμο με τη Ρωσία, αφού τα δικά της άρματα είναι της σοβιετικής περιόδου.

Η απόφαση για την αποστολή των αρμάτων μάχης, όλες λένε πληροφορίες, θα ανακοινωθεί επίσημα την Τετάρτη με τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς να βρίσκεται στη Bundestag από το πρωί, σε συζήτηση που θα κυριαρχήσει η συγκεκριμένη απόφαση.

Από την πλευρά της η Ρωσία προειδοποίησε ότι δεν θα προκύψει καλό από την αποστολή των γερμανικών αρμάτων, με την ένταση να κλιμακώνεται.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκοφ«Αυτές οι παραδόσεις δεν θα προσφέρουν τίποτα καλό στη μελλοντική σχέση Βερολίνου και Μόσχας. Θα αφήσουν ένα διαρκές σημάδι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This