«Ώρα να σου πούμε αντίο»: Από την Κερασούντα… αποχαιρέτησε τον Ερντογάν ο Ιμάμογλου

Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στις τουρκικές εκλογές

Must Read

«Θερμό» το προεκλογικό κλίμα στην Τουρκία, με τον Εκρέμ Ιμάμογλου μάλιστα να… αποχαιρετά τον Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Κερασούντα.

Ο Ιμάμογλου κάνει περιοδεία στη Μαύρη Θάλασσα και φτάνοντας στην Κερασούντα προσευχήθηκε στο τζαμί και μετά προχώρησε σε ομιλία στην πλατεία Ατατούρκ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης για το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Τουρκίας: «Η μπαταρία σου άδειασε, η θητεία σου τελείωσε, ώρα να σου πούμε αντίο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα σηκώσουμε τη χώρα στο πόδι, θα πάμε στις κάλπες με ενθουσιασμό», ενώ τόνισε ότι έρχεται δεύτερος ο Ερντογάν, χρησιμοποιώντας τουρκική παροιμία.

Είπε ότι η Κωνσταντινούπολη είναι η πιο όμορφη πόλη στον κόσμο και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν υπηρετούμε μόνο την Κωνσταντινούπολη, ούτε μόνο τους Κωνσταντινουπολίτες. Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε να συνεισφέρουμε όπου και αν βρίσκεται η Τουρκία με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη δύναμή μας».

πηγή φωτογραφίας: twitter

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This