Γαλλία: Μαθητής μαχαίρωσε μέχρι θανάτου καθηγήτρια εν ώρα μαθήματος!

Must Read

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε σχολείο της Γαλλίας καθώς ένας μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια σε σχολείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία της πνοή!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στη γαλλική πόλη Saint-Jean-de-Luz.Η γαλλική εφημερίδα Sud Ouest ανέφερε ότι ο δράστης μπήκε στην τάξη ενώ η δασκάλα έδινε μάθημα και της επιτέθηκε. Η άτυχη γυναίκα ήταν γύρω στα 50 και δίδασκε το μάθημα των ισπανικών. Άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανακοπή, τη στιγμή που οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Μετά το περιστατικό ο μαθητής συνελήφθη.

Ο τοπικός εισαγγελέας Jerome Bourrier επιβεβαίωσε την επίθεση στο πρακτορείο ειδήσεων AFP. Στο σχολείο μεταβαίνει και ο Γάλλος υπουργός Παιδείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This