Περού: 19χρονος έκαψε ζωντανή τη 18χρονη φίλη του, επειδή τού ζήτησε να χωρίσουν!

Ο δράστης με καταγωγή από τη Βενεζουέλα καταζητείται από την αστυνομία

Must Read

Την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Περού άφησε η 18χρονη Κατερίνε Γκόμες, η οποία από το περασμένο Σάββατο νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στο 60% του σώματός της, καθώς ο μέχρι πρότινος σύντροφός της αποφάσισε να την κάψει ζωντανή, επειδή τού ζήτησε να χωρίσουν! 

«Έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως, δυστυχώς, η έκταση των τραυμάτων της δεν επέτρεψε στους γιατρούς να την σώσουν και ενημερωθήκαμε για τον θάνατό της» ανακοίνωσε η υπουργός Γυναικείων Θεμάτων του Περού Νάνσι Τολεντίνο, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι RPP.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι ένας 19χρονος από τη Βενεζουέλα, ο οποίος αφού περιέλουσε με βενζίνη την Γκόμες και τής έβαλε φωτιά κοντά στην Πλατεία της 2ας Μαΐου, στη Λίμα, κατόπιν το έβαλε στα πόδια και έκτοτε παραμένει άφαντος. Λίγες ημέρες νωρίτερα, η αδικοχαμένη 18χρονη είχε αποφασίσει να τερματίσει τη σχέση τους.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπουργός εξέφρασε τη λύπη της επειδή το ένταλμα σύλληψης του δράστη εκδόθηκε μόλις χθες Πέμπτη, πέντε ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση. «Η αστυνομία μού υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να τον βρει», δήλωσε σχετικά η Τολεντίνο, η οποία προέτρεψε τις γυναίκες, «όταν υπάρχει ρήξη» να μην δέχονται να συναντήσουν μόνες τους τον πρώην σύντροφό τους. «Μην πηγαίνετε μόνες σε μια συνάντηση, όταν θέλετε να χωρίσετε από έναν βίαιο άνθρωπο, μην τον πιστεύετε όταν σας λέει “ας μιλήσουμε, θα σου εξηγήσω”», τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, το 2022 σημειώθηκαν στο Περού 136 γυναικοκτονίες, ακολουθώντας τις 146 του 2021 και τις 138 του 2020.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This