Δεν κάνει πίσω ο Μουχαρέμ Ιντζέ: Θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος της Τουρκίας

Δεν κατάφερε να τον πείσει ο Κιλιτσντάρογλου να αποσυρθεί

Must Read

Χωρίς αποτέλεσμα τελείωσε η συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος της Πατρίδας ανάμεσα στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και τον Μουχαρέμ Ιντζέ, αφού ο ο πρόεδρος του Κόμματος της Πατρίδας και υποψήφιος πρόεδρος Ιντζέ δήλωσε ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την διεκδίκηση της Προεδρίας της Τουρκίας.

Έξω από τα γραφεία του κόμματος ήταν συγκεντρωμένος κόσμος, με αρκετούς να ζητάνε από τον Ιντζέ να αποχωρήσει για να μην μοιραστούν οι ψήφοι. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η υποψηφιότητα Ιντζέ φαίνεται να αφαιρεί ψήφους από την Εθνική Συμμαχία του Κιλιτσντάρογλου και να οδηγεί τις Προεδρικές εκλογές σε δεύτερο γύρο.

Ο πρόεδρος του CHP και υποψήφιος πρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και  Μουχαρέμ Ιντζέ μετά τη συνάντηση έκαναν κοινές δηλώσεις.

Ο Κιλιτσντάρογλου δήλωσε ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πρόεδρο που αποδέχτηκε το κάλεσμά μας. Συζητήσαμε πολλά προβλήματα της Τουρκίας, ιδιαίτερα στην περιοχή των σεισμών. Μεταφέραμε επίσης ο ένας στον άλλον ποιες λύσεις έχουμε παράγει για τα προβλήματα. Ετοιμάζουμε πρόταση νόμου για την περιοχή των σεισμών. Συνοψίζοντας, προσπαθούμε να διευρύνουμε το τραπέζι του Χαλίλ Ιμπραήμ, προσπαθούμε να είμαστε μαζί. Τα προβλήματα που βιώνουμε ξεπερνούν κατά πολύ τα ατομικά προβλήματα. Ο κ. Ιντζέ είναι τόσο ευαίσθητος όσο και εγώ. Τον ευχαριστώ ειλικρινά που μας δέχτηκε».

Από την πλευρά του ο Ιντζέ ευχαρίστησε τον ηγέτη του CHP για την επίσκεψή του και είπε ότι «πρέπει να υπάρχουν συμμαχίες στην πολιτική. Αλλά αυτές οι συμμαχίες δεν πρέπει να είναι συμμαχίες συμφερόντων. Θα πρέπει να είναι συμμαχίες αρχών. Οι αρχές μας είναι πολύ σαφείς. Δεν διαφωνούμε με τον Ατατούρκ. Είμαστε κατά της τρομοκρατίας. Προς το PKK, τον ISIS, το FETO, τη Χεζμπολάχ… Δεν θα κάνουμε ποτέ πίσω στα δικαιώματα των γυναικών. Είμαστε αποφασισμένοι να στείλουμε πίσω τους αιτούντες άσυλο. Δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ με τις αρχές μας. Μπορούμε να αναζωογονήσουμε αυτή τη χώρα γύρω από τις αρχές. Αυτός ο Ερντογάν πρέπει να φύγει, αυτός ο Ερντογάν είναι κουρασμένος, αλαζόνας, δεν πιστεύει στην επιστήμη και το δίκαιο και δεν πρέπει να κυβερνήσει τη χώρα για πέντε λεπτά ακόμα. Εκφράζουμε τις απόψεις μας με σαφήνεια».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This