Ισπανία: Αυτοκίνητο που καταδίωκαν αστυνομικοί έπεσε πάνω σε πεζούς, σκοτώνοντας δύο ηλικιωμένους

Πέντε ακόμη άτομα τραυματίστηκαν στην παραλιακή λεωφόρο της Μαδρίτης, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης

Must Read

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνδρες ηλικίας 72 και 81 ετών, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο στον πεζόδρομο της Extremadura, στην παραλιακή λεωφόρο της Μαδρίτης στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Pais», το τροχαίο αυτό δυστύχημα σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος από άνδρες της Πολιτοφυλακής στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας, ο ύποπτος που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το περιπολικό που τον καταδίωκε, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε πεζούς, στην περιοχή Paseo de Extremadura.

Ως αποτέλεσμα, οι δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους, καθώς εμβολίστηκαν από το εκτός ελέγχου όχημα, ενώ άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως αναφέρουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

https://twitter.com/el_pais/status/1651559883592826881

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «El Pais», ο άνδρας οδηγούσε έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με την Πολιτοφυλακή να προσπαθεί να τον σταματήσει, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Οι ανακριτές απέκλεισαν το ενδεχόμενο τρομοκρατικού κινήτρου, ενώ η Πολιτοφυλακή επιβεβαίωσε ότι ο δράστης της επίθεσης αρχικά τράπηκε σε φυγή, αλλά στη συνέχεια συνελήφθη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This