Νέες απειλές Ερντογάν: «Θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε όσους βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων»

Τι έγινε στη φιέστα για την ονοματοδοσία νέου μαχητικού

Must Read

Για λίγο…ξαπόστασε και ξανά έγινε ο παλιός κακός εαυτός του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος σε χθεσινή φιέστα για την ονοματοδοσία του μαχητικού 5ης γενιάς, παραγωγής Τουρκίας εξέφρασε την περηφάνειά του για την επιτυχία της Τουρκίας και δεν ξέχασε την χώρα μας καθώς «εκτόξευσε» απειλές.

«Eμείς θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε τους άλλους που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων» δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο Ερντογάν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πιθανότατα εννοούσε την Ελλάδα ή την Αίγυπτο.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Αν παρατηρήσετε, για κάθε επιτυχία της χώρας μας στην αμυντική βιομηχανία ενοχλείται η αντιπολίτευση και οι άλλοι που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων. Όμως, να μην παρεξηγήσουν καθώς, εμείς θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε και αυτούς αλλά και άλλους που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων. Εμείς είμαστε Τουρκία και ο τουρκικός λαός».

Χθες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκε οθωμανικό εμβατήριο την ώρα που ο Σουλτάνος έμπαινε σαν άλλος Τομ Κρουζ στο Top Gun στο πιλοτήριο του νέου αεροσκάφους. Οι στίχοι αναφέρονταν στον «πρόσφατο στρατό του Ισλάμ» που θα χαρίσει την ποθητή νίκη κατά τις προσεχείς κρίσιμες εκλογές στην Τουρκία.

«Χάρισέ μας την νίκη, καθώς αυτός είναι ο πιο πρόσφατος στρατος του Ισλάμ, μέχρι να ακουστεί με προσευχές η επιβεβαιωμένη σου φήμη. Χάρισέ μας τη νίκη, καθώς αυτός είναι ο πιο πρόσφατος στρατός του Ισλάμ» ανέφεραν συγκεκριμένα οι στίχοι του τραγουδιού.

Ενδιαφέρον έχει επίσης η αποκάλυψη του προέδρου Ερντογάν, πως η Tουρκία σχεδιάζει να αντικαταστήσει τα F-16 με εκπαιδευτικά αεροσκάφη, κάτι που δείχνει πως Άγκυρα δεν ελπίζει στην άμεση έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου.

Συνεχίζοντας τις απειλές,  υποστήριξε, ότι το τουρκικό μαχητικό «θα εκτοξεύσει πάνω στον εχθρό τις βόμβες και τους πυραύλους του και θα επιστρέψει στην βάση του δίχως να γίνει αντιληπτό». «Το Hurjet θα εκπαιδεύει τους πιλότους μας κι όταν υπάρχει ανάγκη θα εξοπλίζεται και θα πηγαίνει στο πεδίο μάχης. Έτσι το Hurjet θα είναι με τα δικά μας ραντάρ και με τα δικά μας όπλα και εν μέρει θα αντικαταστήσει τα F-16 μας».

Όσο για το νέο μαχητικό είπε:

«Το μαχητικό μας “Kaan” βρίσκεται μπροστά μας με όλο του το μεγαλείο. Σύντομα θα απογειωθεί και αυτό. Σκεφτείτε πως είναι τέτοιο αεροσκάφος πως σε πεδίο μάχης, ραντάρ, θα μπει στη φωλιά του εχθρού, δίχως να εντοπιστεί από τα ραντάρ. Θα ανοίξει το χώρο που έχει τα όπλα και θα εκτοξεύσει πάνω στον εχθρό τις βόμβες και τους πυραύλους του και θα επιστρέψει στην βάση του δίχως να γίνει αντιληπτό», είπε ο Ερντογάν.












Δείτε επίσης:

Τα τελευταία δύο εγκληματικά δώρα Μητσοτάκη στον Ερντογάν!

Αγκαζέ με τον Αλίγεφ η πρώτη εμφάνιση Ερντογάν μετά το θρίλερ με την υγεία του!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This