Τουρκία: Αποσύρεται ο Μουχαρέμ Ιντζέ από τις εκλογές λόγω ροζ βίντεο!

«Η Δημοκρατία της Τουρκίας δεν μπόρεσε να προστατεύσει τη φήμη μου - Αποσύρω την υποψηφιότητά μου»

Must Read

Τρεις μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, ο Μουχαρέμ Ιντζέ, επικεφαλής του Memleket Partisi (Homeland Party) ανακοίνωσε με έκτακτη δήλωσή του ότι αποσύρεται από την κούρσα της διεκδίκησης της τουρκικής προεδρίας.

«Αποσύρομαι από την προεδρική μου υποψηφιότητα. Το κάνω για τη χώρα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πολιτικός μπροστά στα γραφεία του κόμματός του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ, φέρεται να υπάρχει ένα βίντεο ροζ περιεχομένου, το οποίο δείχνει τον Ιντζέ και το έχει πρώην σωματοφύλακας του Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος απείλησε ότι θα το δώσει στη δημοσιότητα. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανε τον Ιντζέ να πάρει αυτή την απόφαση και να αποσυρθεί.

Στη δήλωση του, μεταξύ άλλων, κατηγόρησε τα μέλη της FETO (υποστηρικτές του Γκιουλέν) ότι μόνταραν την εικόνα του, αλλά και τις τουρκικές αρχές για αδράνεια:

«Μπορεί να υπήρξαν άνθρωποι που τους αδίκησα αυτά τα 40 χρόνια και να μου έχουν γίνει αδικίες. Αλλά αυτό που έχω δει αυτές τις τελευταίες 45 ημέρες, δεν το έχω δει τα τελευταία 45 χρόνια. Ψεύτικες αποδείξεις, ψεύτικα τζιπ, χωρίς πόδια, χωρίς εικόνες, χωρίς φωτογραφίες. Το πήραν από μια ισραηλινή πορνογραφική ιστοσελίδα, μου έκοψαν το κεφάλι και το έβαλαν εκεί. Τα μέλη της FETO το κάνουν αυτό. Δυστυχώς, υπάρχουν στην Τουρκία αυτοί που το κυκλοφόρησαν αυτό γιατί θα είμαι αντίπαλος. Η Δημοκρατία της Τουρκίας δεν μπόρεσε να προστατεύσει τη φήμη μου. Εδώ και 45 μέρες γίνεται δολοφονία της φήμης μου, η αστυνομία δεν βρίσκει τον ένοχο, ο εισαγγελέας δεν κάνει το καθήκον του. Οι δημοσιογράφοι δεν γράφουν ότι με συκοφαντούν. Θέλω μια ψήφο από κάθε σπίτι για το κόμμα της Πατρίδας (σ.σ. το κόμμα του). Αποσύρω την υποψηφιότητά μου».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This