Στη φυλακή και ο συνεργάτης του Μπελέρη, Παντελής Κοκαβέσης – Ξεσπά η αδελφή του: Τρίπτυχο «βία, νοθεία, τρομοκρατία»

Η πρώτη φωτογραφία του Φρέντι Μπελέρη από τις φυλακές Τιράνων

Must Read

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Τιράνων, όπου νοσηλεύεται έμαθε την απόφαση για την προφυλάκισή του, ο συνεργάτης του υποψήφιου δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τιράνων, Παντελής Κοκαβέσης.

Ο ομογενής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χθες επειδή δεν αισθανόταν καλά καθότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Όπως έγινε γνωστό, πριν ένα χρόνο είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.




Η αδελφή του, Ελεονώρα Έλενα Κοκαβέση ξέσπασε για την κατάσταση και εξέφρασε την ανησυχία της:

«Ο αδελφός μου βρίσκεται στο νοσοκομείο, εννοείται ότι ανησυχούμε. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι καλά, αλλά οπωσδήποτε εμείς ανησυχούμε. (…) Δεν υπάρχει καμία αιτιολογία ο αδελφός μου συνελήφθη, όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί για την σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, η οποία ήταν καταχρηστική, όπως δηλώνει και ο τέως υπουργός του Ε. Ράμα, Ίλι Μανιάνι. (…) Αυτές είναι τακτικές που ακολουθούν χρόνια οι Αλβανοί, δηλαδή αυτό το τρίπτυχο «βία, νοθεία, τρομοκρατία» που ακολουθείται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση».

Η πρώτο φωτογραφία

Εν τω μεταξύ, κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ η πρώτη φωτογραφία του Φρέντι Μπελέρη από τις φυλακές Τιράνων, όπου μεταφέρθηκε και κρατείται, καθώς η υπόθεσή του πέρασε στην ειδική αλβανική εισαγγελία για τη διαφθορά (SPAK).




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This