Τώρα: Φρικτές μεθοδεύσεις στην Χειμάρρα από το καθεστώς Ράμα!

Πρωτοφανή γεγονότα – μέχρι και σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων στους ψηφοφόρους

Must Read

Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου κάνουν το καθήκον τους, καθώς αυτή τη στιγμή περισσότερα από 2000 άτομα έχουν καταφθάσει στην Χειμάρρα, στην συντριπτική πλειοψηφία τους από την Ελλάδα για να ανατρέψουν στην κάλπη τις μεθοδεύσεις κατά του Φρέντι Μπελέρη.

Το ΚΕΑΔ του Μπελέρη μάχεται κυριολεκτικά μόνο του εναντίον όλων. Δεν υπάρχει όμως καμία περίπτωση να μην εκλεγεί ο Μπελέρης – πέραν φυσικά της εκλογικής νοθείας.

 

Μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων όμως είναι και Αλβανοί οι οποίοι πλέον νιώθουν απογοητευμένοι από τις άθλιες μεθοδεύσεις καθώς είναι ξεκάθαρη η συντονισμένη επιχείρηση και η αδικία του καθεστώτος Ράμα κατά Μπελέρη.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα παρατηρείται ύποπτη καθυστέρηση στο άνοιγμα ορισμένων εκλογικών κέντρων.

 

Κλίμα αστυνομοκρατίας

 

Η Χειμάρρα τις τελευταίες ώρες βρίσκεται υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό καθώς πέραν της τοπικής αστυνομίας έχουν μεταφερθεί στην περιοχή σώματα ακόμα και των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής αστυνομίας από διάφορες περιοχές.

 

Σε κάθε εκλογικό κέντρο μάλιστα, υπάρχουν μηχανήματα σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται προκειμένου να τακτοποιηθεί ο κάθε ψηφοφόρος για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα! Γεγονός που φυσικά προκαλεί τεράστια ανησυχία για φακέλωμα των ψηφοφόρων…

Ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου πάντως αντιστέκεται και είναι αποφασισμένος να δώσει ένα σκληρό μάθημα στο καθεστώς του διεφθαρμένου Ράμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This