Διαδικτυακός πόλεμος μέσα στη νύχτα για να κρύψουν τα αίσχη του Μπάιντεν!

Must Read

Όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα σήμερα, ακτιβιστές του διαδικτύου είχαν προαναγγείλει την δημοσιοποίηση ολόκληρου του υλικού από τον περιβόητο φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, με την προειδοποίηση ότι θα περιέχει αποκρουστικό υλικό.

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν η ιστοσελίδα ανέβηκε και έπεσε σχεδόν αμέσως! Εκατοντάδες χρήστες όμως από όλο τον κόσμο κατάφεραν να αποτυπώσουν τις φρικτές εικόνες που αποκαλύφθηκαν, με πρωταγωνιστή τον γιο του αμερικανού προέδρου. Μιλάμε για σκηνές αίσχους, με τον γιο του πλανητάρχη να ποζάρει γυμνός δίπλα σε μικρά κοριτσάκια ντυμένα ως πόρνες!

Ο Χάντερ Μπάιντεν βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του σε δεκάδες σεξουαλικές σκηνές με ανήλικα κορίτσια ενώ ζύγιζε και χρησιμοποιούσε κρακ!
Αυτή η παρακμή έρχεται από τη Δυση παίδες…

Μέχρι αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα δεν έχει επανέλθει, σε λίγο όμως το βίντεο και οι φωτογραφίες, τουλάχιστον αυτές που μπορούν να κοινοποιηθούν στο ελληνικό κοινό, θα δημοσιευθούν στο newsbreak.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This