Το Βατικανό στο Κίεβο, οι Ορθόδοξοι σε κατάστημα με σουβενίρ!

Όλα για την Ειρήνη...

Must Read

Ειρηνευτική αποστολή έστειλε ο Πάπας Φραγκίσκος στο Κίεβο, με σκοπό να μεσολαβήσει για να λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ο Φραγκίσκος έστειλε τον καρδινάλιο Ματέο Τζούπι για να συναντηθεί αύριο με Ουκρανούς αξιωματούχους, σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι αντιθέσεις μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας.

Την ίδια ώρα, η Εκκλησία της Ελλάδος έστειλε μια ομάδα στον Πάπα, για να του παραδώσουν μια ντουζίνα από σουβενίρ. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του Βατικανού, οι Έλληνες ιερείς πρόσφεραν αντίγραφα κειμηλίων, από αυτά που ψωνίζουν… οι τουρίστες στα ελληνικά μουσεία.

  • Δείτε τα χαρακτηριστικά πλάνα:

Ως ευγενής προσωπικότητα, ο Πάπας δέχτηκε τα μπιμπελό. Παραμένει άγνωστο αν η ίδια επιτροπή της Εκκλησίας θα δελεάσει τον Πούτιν και τον Ζελένσκι με τα ίδια δώρα και καταφέρουν να… λήξουν τον πόλεμο πριν τον καρδινάλιο Τζούπι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This