Μόσχα: Μυστηριώδης θάνατος νεαρού στελέχους ρωσικής τράπεζας

Θυμίζει ένα ακόμη θάνατο από πτώση πέρισυ στην χώρα

Must Read

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως βρήκε ξαφνικό θάνατο της περασμένη εβδομάδα ένα νεαρό στέλεχος ρωσικής τράπεζας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την 28χρονη Kristina Baikova η οποία είχε καταφέρει να ανελιχθεί στην ιεραρχία της Loko Bank και να γίνει αντιπρόεδρος.

Η άτυχα γυναίκα έπεσε μυστηριωδώς από το μπαλκόνι του διαμερίσματός στο οποίο έμενε στη Μόσχα την περασμένη Παρασκευή, 23 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, η νεαρή γυναίκα βρισκόταν με έναν 34χρονος φίλο της στο σπίτι της που βρίσκοταν στον εντέκατο όροφο!

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία είπε ότι τον είχε καλέσει για ποτό και ότι η πτώση της έγινε στις 3 τα ξημερώματα όταν βγήκε στο μπαλκόνι.

Ο άντρας είπε ότι κάλεσε ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο περίεργος θάνατός της φέρνει στο νου εκείνον του 64χρονου προέδρου του πετρελαϊκού ρωσικού κολοσσού, Lukoil, Ραβίλ Μαγκάνοφ, ο οποίος πέρισυ έπεσε από το παράθυρο νοσοκομείου. Είχε, ωστόσο, ασκήσει κριτική στην απόφαση του Κρεμλίνου για ρωσική εισβολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This