Με ανάρτηση στο Twitter κάνει επίδειξη δύναμης ο Ερντογάν

«Κάθε εξέλιξη στο εγγύς μέλλον θα αυξήσει περαιτέρω το ρόλο, το βάρος και την αποτελεσματικότητα της Τουρκίας»

Must Read

Ο μεγάλος κερδισμένος της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους είναι αναμφισβήτητα ο Ταγίπ Ερντογάν, που τόσο καιρό η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθούσε να πείσει πως είναι απομονωμένος!

Βεβαίως και μετά το «ναι» για την ένταξη της Σουηδίας, η θέση του ισχυροποιήθηκε και αυτό ακριβώς διαφήμισε με ανάρτησή του στο twitter, δημοσιεύοντας όλες τις φωτογραφίες με τους ηγέτες που συνάντησε.

Ανάρτησε λοιπόν τις φωτογραφίες του με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, τους Προέδρους ΗΠΑ και Γαλλίας, τον Γερμανό Καγκελάριο Σολτς, τους Πρωθυπουργούς Ηνωμένου Βασιλείου, Σουηδίας, Καναδά, Ολλανδίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Αλβανίας και φυσικά τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με το κείμενό του στέλνει πολλαπλά μηνύματα, σημειώνοντας ότι «η Σύνοδος Κορυφής του Βίλνιους, την οποία ολοκληρώσαμε με επιτυχία σήμερα, συνέβαλε καθοριστικά στη λήψη νέων εκκινήσεων και κρίσιμων αποφάσεων για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τη διαδικασία ένταξής μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την άρση των κυρώσεων σε βάρος της χώρας μας, καθώς και στην αύξηση της αποτρεπτικής ισχύος του ΝΑΤΟ. 

Με τις κινήσεις που θα κάνουμε, ελπίζουμε ότι θα εδραιώσουμε περαιτέρω αυτά τα κέρδη που έχουμε επιτύχει. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της χώρας μας, τα δικαιώματα και τους νόμους του έθνους μας πολύ σθεναρά σε κάθε πλατφόρμα.

Θα δούμε μαζί ότι κάθε εξέλιξη στο εγγύς μέλλον θα αυξήσει περαιτέρω το ρόλο, το βάρος και την αποτελεσματικότητα της Τουρκίας».

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This