Ερντογάν για τα F-16: «Ποτέ δεν τα χρησιμοποιήσαμε κατά της Ελλάδας και ούτε θα το κάνουμε»

Στάχτη στα μάτια μας ρίχνει ο... ειρηνιστής Ταγίπ

Must Read

Μήνυμα για τα F-16 έστειλε στις ΗΠΑ ο Ταγίπ Ερντογάν, στη συνέντευξη μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, και αφού είπε το «ναι» για την ένταξη της Σουηδίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Υποστήριξε μάλιστα παριστάνοντας τον… ειρηνιστή, ότι «ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε τα μαχητικά κατά της Ελλάδας και ούτε θα το κάνουμε» και εστίασε στην ανάπτυξη ενός θετικού κλίματος στην Αθήνα!

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως η Τουρκία σκοπεύει να αποκτήσει περισσότερους φίλους παρά εχθρούς στο μέλλον και αναφέρθηκε στην προοπτική αγοράς των F-16 από τις ΗΠΑ.

«Ο πρόεδρος Ερντογάν και ο κ. Μητσοτάκης συμφώνησαν ότι είναι προς όφελος και των δύο χωρών το θετικό κλίμα που διαμορφώθηκε στις διμερείς σχέσεις τους τελευταίους μήνες να έχει συνέχεια και συνέπεια», αναφέρει μεταξύ άλλων η τουρκική προεδρία στην ανακοίνωσή της.

«Βλέπω ότι δεν γνωρίζετε την Τουρκία. Η Τουρκία δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Δημοκρατία, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες. Σε ποια χώρα του κόσμου έχετε δει εκλογές με ποσοστό συμμετοχής κοντά στο 90%; Πόσες χώρες υπάρχουν; Δεν μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα. Οι δικές μας τελευταίες εκλογές είχαν ως αποτέλεσμα το 88%. Δεν λείπει τίποτα από την άποψη των δικαιωμάτων και των ελευθεριών» επισημαίνεται.

 

«Είχαμε συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη. Δεν έχουμε στόχο να αποκτήσουμε εχθρούς. Ο στόχος του Ερντογάν δεν είναι να αυξήσει τους εχθρούς αλλά να αυξήσει τους φίλους. Αυτό το έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Στη σημερινή συνάντηση συζητήσαμε πώς θα ενισχύσουμε αυτή τη φιλία» σημειώνεται με έμφαση, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για στάχτη στα μάτια μας!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This