Απίστευτος Τσελίκ: Δεν «βλέπει» καμιά συμφωνία στα ελληνοτουρκικά, αν συνεχιστούν οι προκλήσεις… από πλευράς μας!

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος... ξαναθυμήθηκε και την «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη

Must Read

Παλιά του τέχνη κόσκινο οι προκλήσεις για τον Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος, ορμώμενος, προφανώς, και από τις «ορισμένες υποχωρήσεις» απέναντι στην Τουρκία και στον Ταγίπ Ερντογάν για τις οποίες μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να πας σε συζητήσεις, όταν δεν έχει γίνει η αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, γιατί είναι ένα θέμα που “κλειδώνει” τα άλλα θέματα που υπάρχουν».

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, σε δηλώσεις του σε τουρκική εφημερίδα ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος έκανε, επίσης, λόγο για «τουρκική μειονότητα στη Θράκη», αναφέρθηκε στη βάση του ΝΑΤΟ στην Αλεξανδρούπολη και είπε ότι «το ελληνικό λιμενικό τρυπά βάρκες και σκοτώνει μετανάστες στο Αιγαίο». Δηλαδή, σαν να μην υπήρξε ποτέ η «ανακωχή» που ακολούθησε τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία.

Ο Τσελίκ επέμεινε δε πως, στην περίπτωση που συνεχιστούν αυτά από πλευράς Ελλάδας. «κάτι άλλο θα συμβεί και όχι κάποια συμφωνία»!

 

Κατά τ’ άλλα, ο τουρκικός Τύπος, αναφερόμενος στη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας, κάνει λόγο για νέα σελίδα στις σχέσεις των δύο χωρών. Ποικίλες αναλύσεις γίνονται και για τη συνάντηση που είχαν οι δύο ΥΠΕΞ των χωρών, Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν, ενώ ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η ανακοινωθείσα επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This