Ο playboy Νταν Μπιλζέριαν ετοιμάζεται για… την προεδρία των ΗΠΑ;

Must Read

Ένας «βασιλιάς» αποφάσισε να θέσει εαυτόν στην κρίση του… λαού. Ο playboy του Instagram Νταν Μπιλζέριαν σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι θα μπει κι αυτός στην κούρσα για την ανάδειξη νέου προέδρου των ΗΠΑ το 2024. Ο επιχειρηματίας, που έγινε γνωστός από τα ξέφρενα πάρτι με spanking σε ημίγυμνα μοντέλα, όταν ρωτήθηκε από το σάιτ ΤΜΖ για την υποψηφιότητα του Κάνιε Γουέστ σε πέντε χρόνια, δήλωσε: «Καλύτερος αυτός παρά η Χίλαρι», ενώ έσπευσε να προσθέσει: «Νομίζω ότι θα κοντραριστεί μαζί μου. Θα δούμε».

Ο 38χρονος πρώην επαγγελματίας παίκτης πόκερ, που έχει πάνω από 29.000.000 followers, αν τελικά κάνει αυτό που λέει, τότε θα μετατρέψει την κούρσα για την προεδρική εκλογή του 2024 σε μονομαχία δύο θερμών υποστηρικτών του Τραμπ.

Ο λογαριασμός του Μπιλζέριαν απέχει από το πολιτικά ορθό, καθώς βρίθει φωτογραφιών και βίντεο με προκλητικό υλικό από περιπτύξεις με αιθέριες υπάρξεις σε εξωτικούς προορισμούς, αλλά αυτά πια δεν φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα τους άλλοτε πιο συντηρητικών ηθών Αμερικανούς. Εξάλλου, είναι ένας άνθρωπος με πολιτική άποψη, όπως έδειξε το 2015, όταν δήλωσε τη στήριξή του στον Τραμπ, που ήταν τότε υποψήφιος, ανεβάζοντας στο twitter κοινή φωτογραφία τους.

«Σε μια εποχή γ***νης πολιτικής ορθότητας, πρέπει να σέβεσαι τους ανθρώπους που παραμένουν αφιλτράριστοι» είχε γράψει για τον Τραμπ. Όταν μετά τη νίκη του τελευταίου είχε δώσει συνέντευξη στον Λάρι Κινγκ, ο playboy του Instagram είχε δηλώσει ότι ναι μεν δεν συμφωνεί με όσα λέει και όσα κάνει «ο τύπος», αλλά επανέλαβε ότι του αρέσει που είναι ακατέργαστος.

Κι επέμεινε ότι εξακολουθεί να τον προτιμάει από την Κλίντον. Ο Γουέστ, αντιθέτως, είναι πιστός θαυμαστής του Τραμπ, τον οποίο συνάντησε και στο Οβάλ Γραφείο. Ας κερδίσει, λοιπόν, ο… καλύτερος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This