Μυστήριο με τον θάνατο του Έλληνα στη Λευκωσία: Αρνείται τη δολοφονία ο συγκάτοικός του!

Οι κυπριακές αρχές διερευνούν φόνο εκ προμελέτης. Το προφίλ του φερόμενου θύτη και οι λεπτομέρειες

Must Read

Η νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 40χρονου Έλληνα, Αθανάσιο Κόλτση, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα νεκρός στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην περιοχή Στρόβολο στη Λευκωσία. 

Οι κυπριακές αρχές διερευνούν φόνο εκ προμελέτης και για την υπόθεση έχουν συλλάβει τον 38χρονο συγκάτοικό του, ο οποίος φέρεται να αρνείται τη διάπραξη του εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι Ιρανός ο οποίος συγκατοικούσε με τον Κότσλη. Μέλη της Αστυνομίας διεξάγουν εξετάσεις στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος αλλά και στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας στο Στρόβολο, ώστε να συλλέξουν τεκμήρια που θα ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 6.50 χθες το απόγευμα, ο 40χρονος, ο οποίος συγκατοικεί με άλλο πρόσωπο, ανέβηκε στο διαμέρισμά όπου διαμένει στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα της συμβίας του, τα οποία είχαν ξεχάσει κατά την έξοδό τους. Σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, περίοικοι της πολυκατοικίας, άκουσαν φωνές και εντόπισαν στο έδαφος στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας τον 40χρονο. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

 






Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση-θρίλερ στην Κύπρο: Εντοπίστηκε 40χρονος Έλληνας νεκρός σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This