ΗΠΑ: Βουλεύτρια υποστηρίζει πως τα όπλα της Χαμάς είναι πολύ πιθανό να προέρχονται από Ουκρανία και Αφγανιστάν

Και στις δύο εκδοχές ο συνεκτικός κρίκος είναι η Τουρκία...

Must Read

Το αιματοκύλισμα Ισραηλινών πολιτών από μέλη της Χαμάς μέσα στο έδαφος του Ισραήλ, προκαλεί τρόμο και αποτροπιασμό στα διεθνή ΜΜΕ και στα social media, παρά το γεγονός ότι πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ανοιχτά της παλαιστινιακή αυτή παραστρατιωτική οργάνωση.

Από την πλευρά της, η Αμερικανίδα βουλεύτρια Marjorie Taylor Greene, εκλεγμένη με τους Ρεπουμπλικάνους και μέλος του αμερικανικού κογκρέσου θίγει ένα άλλο φλέγον ζήτημα της συγκεκριμένης πολεμικής σύρραξης, το οποίο αφορά την προέλευση των όπλων που χρησιμοποιεί η Χαμάς στην αιφνιδιαστική επίθεσή της.

«Πρέπει να συνεργαστούμε με το Ισραήλ για να παρακολουθήσουμε τους σειριακούς αριθμούς όλων των αμερικανικών όπλων που χρησιμοποιεί η Χαμάς εναντίον του Ισραήλ. Ήρθαν από το ΑφγανιστάνΉρθαν από την ΟυκρανίαΕίναι πολύ πιθανό να ισχύουν και τα δύο», έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο X (πρώην Twitter).

Αξίζει να σημειωθεί πως και στις δύο εκδοχές ο συνεκτικός κρίκος είναι η Τουρκία. Ας μην ξεχνάμε ότι το αεροδρόμιο της Καμπούλ, πρωτεύουσας του Αφγανιστάν, βρίσκεται υπό τουρκικό έλεγχο.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This