Αναβλήθηκε για 24 Οκτωβρίου η δίκη του Φρέντι Μπελέρη

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας δεν παρέστη στη σημερινή συνεδρίαση

Must Read

Η δίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, και του συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου, καθώς το αλβανικό δικαστήριο έκανε δεκτό αίτημα του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά την σημερινή συνεδρίαση το Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος στα Τίρανα αποδέχθηκε το αίτημα της υπεράσπισης για την έξωση ενός μέλους του τριμελούς δικαστικού σώματος.

Ανακοινώθηκε, επίσης, η αντικατάσταση μιας ακόμη δικαστού, η οποία ζήτησε χρόνο να ενημερωθεί και να μελετήσει τον φάκελο της δικογραφίας.

Το αλβανικό δικαστήριο δεν εκφράστηκε για το άλλο προκαταρκτικό αίτημα της υπεράσπισης Μπελέρη που αφορά στην ακύρωση όλης της δικογραφίας επειδή, κατά την υπεράσπιση, τα στοιχεία δεν ευσταθούν και έχουν συλλεγεί με παράνομο τρόπο.

Ο Φρέντι Μπελέρης δεν παρέστη στην σημερινή συνεδρίαση, η οποία διήρκησε μόλις λίγα λεπτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This