Ισραήλ: «Εξουδετερώθηκε» άντρας που άνοιξε πυρ σε σημείο ελέγχου – Πέντε τραυματίες

Ένας 20χρονος νοσηλεύεται σοβαρά

Must Read

Σε κόκκινο συναγερμό τέθηκε νωρίτερα σήμερα η αστυνομία του Ισραήλ καθώς ένας δράστης άρχισε να πυροβολεί κοντά σε σημείο ελέγχου μεταξύ της Ιερουσαλήμ και της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο δράστης «εξουδετερώθηκε» ενώ τραυματίστηκαν πέντε άτομα, το ένα από τα οποία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δημοσιογράφος του AFP που βρισκόταν στο σημείο δήλωσε ότι άκουσε πυρά από αυτόματο όπλο από την περιοχή όπου βρίσκεται το σημείο ελέγχου.

Πιο συγκεκριμένα, το άτομο που τραυματίστηκε σοβαρά είναι ένας 20χρονος ενώ δύο άλλοι άνθρωποι είναι ελαφρά τραυματισμένοι. Όλοι οι τραυματίες είναι μέλη των δυνάμεων ασφαλείας.

Η επίθεση αυτή σημειώθηκε κατά την 41η ημέρα του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Ο πόλεμος ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου μετά την αιματηρή επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, που προκάλεσε τον θάνατο 1.200 ανθρώπων, όπως έχουν ανακοινώσει οι ισραηλινές αρχές. Σε απάντηση ο ισραηλινός στρατός βομβαρδίζει ασταμάτητα τη Λωρίδα της Γάζας. Από τα πλήγματα αυτά έχουν σκοτωθεί 11.500 άνθρωποι, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

Στο μεταξύ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη περισσότεροι από 190 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από Ισραηλινούς στρατιώτες ή εποίκους από την 7η Οκτωβρίου, επεσήμανε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

https://twitter.com/misra_amaresh/status/1725062925273178266

Ο ισραηλινός στρατός έχει αυξήσει τις επιδρομές και τις επιχειρήσεις του εκεί, επισημαίνοντας ότι απαντά σε μια «σημαντική αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων», με «περισσότερες από 550 απόπειρες επιθέσεων από την αρχή του πολέμου».

Δείτε επίσης:

Οι ισραηλινές δυνάμεις χτύπησαν το σπίτι του ηγέτη της Χαμάς – Χέρτσογκ: «Πρέπει να έχουμε ισχυρή παρουσία στη Γάζα στο μέλλον»

Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Μπουλντόζες του ισραηλινού στρατού μπαίνουν στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Λωρίδας της Γάζας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This