Καθηγητής ο δράστης στην Νεβάδα – Τον απέρριψαν από το Πανεπιστήμιο και πήγε να «θερίσει» ζωές

Must Read

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθούν να βρίσκονται σπουδαστές της Πανεπιστημιούπολης του Λας Βέγκας, λόγω των πυροβολισμών που έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν αρκετοί ακόμη.

Σύμφωνα με το Associated Press, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο ένοπλος -που εντοπίστηκε στην συνέχεια νεκρός- ήταν ένας 67χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου, ο οποίος έκανε αίτηση για δουλειά στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και δεν έγινε δεκτός.

«Ο ύποπτος εντοπίστηκε και είναι νεκρός», έγραψε στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) η αστυνομία του Λας Βέγκας, η οποία είχε γράψει προηγουμένως ότι παρεμβαίνει έπειτα από «προκαταρκτικά στοιχεία που κάνουν λόγο για έναν σκοπευτή εν δράσει στην πανεπιστημιούπολη». «Φαίνεται να έχουν τραυματιστεί αρκετοί άνθρωποι», έγραψε.

Νωρίτερα, το σύστημα συναγερμού του Πανεπιστημίου της Νεβάδα στο Λας Βέγκας είχε κάνει λόγο για πυροβολισμούς και ζήτησε από όλους να «εκκενώσουν την περιοχή». Όταν η Αστυνομία σήμανε την λήξη του συναγερμού, το πανεπιστήμιο ζήτησε από όλους να «μείνουν κλεισμένοι» για να μπορέσει να «εκκενώσει τα κτίρια ένα προς ένα».

Παράλληλα, ακυρώθηκε το σύνολο των μαθημάτων που επρόκειτο να παραδοθούν και άλλες δραστηριότητες. «Αυτό σκοτείνιασε την πανεπιστημιούπολη και τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να δώσουμε μάχη και να το ξεπεράσουμε αυτό κι είναι απλά θλιβερό», είπε φοιτητής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού KSNV.


Ο Βίνσεντ Πέρες, καθηγητής, είπε στο δίκτυο MSNBC τηλεφωνικά ότι άκουσε πολλούς πυροβολισμούς. «Θα έλεγα επτά, οκτώ πυροβολισμούς, τον έναν μετά τον άλλο, δυνατά και πολύ δυνατά», είπε και συμπλήρωσε: «Μόλις το ακούσαμε αυτό, τρέξαμε ξανά μέσα και συνειδητοποιήσαμε ότι πρόκειται για πραγματικό πυροβολισμό και ότι υπάρχει ένας ενεργός σκοπευτής στην πανεπιστημιούπολη».


Δείτε επίσης: Νεκρός ο δράστης των πυροβολισμών στο πανεπιστήμιο της Νεβάδα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This