Τραγωδία στη Γάζα: Όμηρος της Χαμάς σκοτώθηκε σε επιχείρηση απελευθέρωσής του!

Δημοσιεύθηκε βίντεο με την επιχείρηση - Προσοχή, σκληρές εικόνες

Must Read

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Λωρίδα της Γάζας την στιγμή που μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Συγκεκριμένα, ένα ανατριχιαστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από επιχείρηση του Ισραηλινού στρατού (IDF) για την απελευθέρωση ομήρων ανάμεσα στους οποίους ήταν ο 25χρονος Ισραηλινός Σαχάρ Μπαρούχ, ο οποίος απήχθη από ενόπλους της παλαιστινιακής οργάνωσης από το σπίτι στο οποίο έμενε με την γιαγιά και τον μικρότερο αδερφό του οι οποίοι δολοφονήθηκαν.

Σύμφωνα με τον IDF, η επιχείρηση για την απελευθέρωσή του δεν είχε επιτυχία και τελικά ο 25χρονος σκοτώθηκε. Μέσα στο οπτικό υλικό, υπάρχει ένα πλάνο στο οποίο ο νεαρός είναι πεσμένος στο έδαφος με το πρόσωπο και το σώμα του να έχουν αλλάξει μορφή.

Η οικογένεια του άτυχου θύματος ενημερώθηκε από εκπρόσωπο του στρατού για την τύχη του χθες το βράδυ ενώ έμαθαν και για το βίντεο. Οι Ισραηλινοί, από την πλευρά τους, έκαναν γνωστό πως εκπρόσωπος του στρατού πήγες χθες το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας και τους ενημέρωσε για τη δημοσίευση του βίντεο.

Σε ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός ανέφερε:

«Οι καρδιές μας συμπονούν την οικογένεια του Μπαρούχ, ο οποία απήχθη βάναυσα από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, που συνεχίζει να χρησιμοποιεί την ψυχολογική τρομοκρατία και να συμπεριφέρεται με απάνθρωπο τρόπο».

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για τον θάνατο του νεαρού αλλά τονίζεται εμφατικά πως η Χαμάς δημοσιεύει βίντεο με τέτοιο περιεχόμενο για να ασκήσει ψυχολογική βία στους Ισραηλινούς.

Δείτε το βίντεο: (προσοχή, σκληρές εικόνες)

Δείτε επίσης:

Βέτο των ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας στην πρόταση Γκουτέρες για κατάπαυση πυρός στην Γάζα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This