Βίντεο-σοκ: 30χρονος τραγουδιστής καταρρέει ξαφνικά επί σκηνής και πεθαίνει!

«Έπεσε τραγουδώντας, είχε σπασμούς και πέθανε» - Ήταν πατέρας ενός μωρού δύο μηνών…

Must Read

Ο Pedro Henrique, ένας Βραζιλιάνος τραγουδιστής γκόσπελ, πέθανε αφού κατέρρευσε ξαφνικά στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας θρησκευτικής συναυλίας. Ήταν 30 ετών και πατέρας ενός μωρού δύο μηνών

«Έπεσε τραγουδώντας, είχε σπασμούς και πέθανε», ανέφερε η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Pipoca Moderna και προσθέτει επικαλούμενη δηλώσεις ενός εκ των διοργανωτών: «Όλα μάς κάνουν να πιστεύουμε ότι επρόκειτο για ένα κεραυνοβόλο έμφραγμα, αλλά οι γιατροί δεν έχουν δώσει ακόμη ως βέβαιο ότι η αιτία θανάτου είναι καρδιακή προσβολή».

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε σε όλα τα social media δείχνει τη στιγμή που ο Henrique, στο μέσο του τραγουδιού, πέφτει ξαφνικά στη σκηνή, ενώ φαινόταν λίγο νωρίτερα να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Henrique τραγουδούσε το «Vai Ser Tão Lindo» (μτφ. «Θα είναι τόσο όμορφο») σε μια θρησκευτική εκδήλωση που μεταδιδόταν απευθείας στο διαδίκτυο όταν κατέρρευσε.

Η δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Το κομμάτι της χριστιανικής μουσικής βυθίζεται στο πένθος. Η οικογένεια της Todah Music βυθίζεται στο πένθος».

*φωτογραφία: video capture

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This