Handelsblatt: «Υπό πίεση ο Ζελένσκι μετά από μια δύσκολη χρονιά πολέμου»

«Μια εξαντλημένη κοινωνία και ολοένα και πιο δύσπιστοι διεθνείς εταίροι»

Must Read

Καθόλου καλά δεν πάνε τα πράγματα για τον Ζελένσκι, ο οποίος εμφανίζεται προβληματισμένος με την εξέλιξη τόσο στο μέτωπο του πολέμου, όσο και στο διπλωματικό επίπεδο, εκεί που φαίνεται να μπαίνει το θέμα της Ουκρανίας στο περιθώριο και οι χώρες να έχουν κουραστεί να τον στηρίζουν.

Αυτό ακριβώς επισημαίνει και η γερμανική Handelsblatt αναφέροντας:

«Ο Ουκρανός πρόεδρος θέλει να ανακτήσει τον έλεγχο της κατάστασης μετά από μια δύσκολη χρονιά πολέμου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του, σκορπίζει αισιοδοξία αλλά μερικές φορές εμφανίζεται μπερδεμένος.

Ο Ζελένσκι έδωσε την τρίτη του συνέντευξη Τύπου μετά τη ρωσική εισβολή, το απόγευμα της Τρίτης. Ο Ουκρανός πρόεδρος καλωσόρισε στο Κίεβο δεκάδες εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης τόσο από εγχώρια όσο και από διεθνή μέσα. Η περίσταση είναι σπάνια: συνήθως, ο Ζελένσκι προτιμά να δίνει αποκλειστικές συνεντεύξεις σε επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης ή να μιλά απευθείας στο κοινό μέσω βίντεο του καναλιού του.

Ωστόσο, ο πρόεδρος βρίσκεται υπό πίεση μετά από μια δύσκολη χρονιά. Ο Ουκρανός, που κάποτε ήταν σταθερά σίγουρος για τη νίκη, δεν εμφανίζεται πλέον τόσο άτρωτος όσο τους πρώτους μήνες του πολέμου. Τώρα πρέπει να διαλύσει την εντύπωση μεταξύ μιας εξαντλημένης κοινωνίας και των ολοένα και πιο δύσπιστων διεθνών εταίρων ότι ο βάναυσος αγώνας με τη Ρωσία οδεύει προς τη λάθος κατεύθυνση»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This