Ο Ραλφ μίλησε για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ

Όσα είπε ο αδερφός του

Must Read

Ο Ραλφ Σουμάχερ, αδερφός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ, μίλησε για την κατάσταση του θρυλικού Γερμανού οδηγού.

Με τον εμβληματικό οδηγό να ζει στο σπίτι του στην Ελβετία, ελάχιστοι έχουν πρόσβαση προς τα εκεί. Και ακόμα λιγότερα είναι όσα βγαίνουν στο φως. Ο αδερφός του, Ραλφ, μιλώντας στην γερμανική Bild, είπε μερικά πράγματα, καθώς ο κόσμος ζητά συνεχώς να μάθει νέα για τον μυθικό πιλότο και απόλυτο ίνδαλμα. «Μου λείπει εκείνος ο Μίκαελ. Η ζωή κάποιες φορές είναι άδικη. Ο Μίκαελ ήταν τυχερός άνθρωπος, πολλές φορές στη ζωή του, όμως μετά συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα. Ευτυχώς, η σύγχρονη ιατρική κατέστησε εφικτό το να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα, όμως και πάλι, τίποτα δεν είναι όπως ήταν πριν», είπε ο 48χρονος.

Ο Ραλφ, που την περίοδο 1997-2007 συμμετείχε σε 182 Grand Prix F1 και κατέκτησε τα 6 από αυτά, μίλησε και για τον αντίκτυπο του ατυχήματος στην οικογένεια. «Αυτό το συμβάν άλλαξε την οικογένειά μας. Ήταν μία πολύ άσχημη και δραστική εμπειρία και για εμένα. Όμως όχι μόνο εμένα. Σκεφτείτε τα παιδιά του Μίκαελ. Ο Μικ, όπως όλοι γνωρίζουμε, ήταν εκεί όταν συνέβη και ήταν ακόμα έφηβος τότε. Δυστυχώς η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη», σχολίασε ο πρώην οδηγός αγώνων που σήμερα εκτελεί χρέη σχολιαστή.

Ήταν Κυριακή 29 Δεκεμβρίου του 2013, όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ χτύπησε σοβαρά, κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Δέκα χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα στο τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ ο Γερμανός παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προστατευμένος και μακριά από τα media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This