Ο Ecοnomist τρολάρει την «αντίκα» Μπάιντεν

«Κατασκευάστηκε το '42, μπορεί να κινείται το '24?» 

Must Read

Η ηλικία του Τζο Μπάιντεν σε συνδυασμό με τις viral γκάφες του είναι συχνά πυκνά αντικείμενο καυστικού σχολιασμού από ΜΜΕ στις ΗΠΑ και ολόκληρο τον πλανήτη. Οι επικείμενες εκλογές και η υποψηφιότητα του νυν προέδρου προκαλούν εύλογα ερωτήματα για το πόσο αξιόπιστη λύση αποτελεί για τους Δημοκρατικούς. Επιπλέον, πόση εμπιστοσύνη μπορεί να εμπνεύσει στην περίπτωση που παραμείνει για μια ακόμη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο του New Yorker για τις αμερικανικές εκλογές

Ο Economist κυκλοφόρησε με ένα βιτριολικό πρωτοσέλιδο για τον Μπάιντεν, τον οποίο παροιμοιάζει με αυτοκίνητο αντίκα και διερωτάται: «Κατασκευάστηκε το ’42, μπορεί να κινείται το ’24?» 

Στο editorial του βρετανικού περιοδικού επισημαίνεται ο κίνδυνος μη επανεκλογής του 81χρονου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και ο κίνδυνος επανεκλογής του. Επιπροσθέτως, διαπιστώνεται η δυστοκία των Δημοκρατικών και η έλλειψη Plan B στην κούρσα των προεδρικών εκλογών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This